אמא שלי עצבנית עליי כל הזמן על שטויות, איך אני אצא מהבית?

מתוסכלת בת 17 | כתבה את השאלה ב-28/08/19 בשעה 17:45

אמא שלי עצבנית כל הזמן על השטויות הכי קטנות אתן דוגמא אתמול היא העירה אותי משינה בשתיים לפנות בוקר כדי שאני אזיז את הבקבוק של הסבון מהלמטה של המקלחת למתלה הזה של הבקבוקים ליטרלי כדי להרים בקבוק ותוך כדי היא צורחת שאני כפוית טובה ושהיא כל היום מנקה אחרי והדור של היום דפוק היא הבן אדם הכי נוראי וקטנוני שהכרתי היא לא מוכנה לעשות כלום אבל בוכה שהיא לא עשתה כלום עם החיים שלה היא עצלנית וכל הזמן צורחת אני כל פעם מפחדת שהיא מגיעה הביתה אני רק צריכה שקט היא באמת לא נורמאלית (יש לי מלא דוגמאות אם אתם רוצים ) ואם אני מדברת איתה על זה שהיא מכניסה אותי לסטרס וחרדות היא ישר צורחת עליי או בוכה כאילו היא שה תמים
אבא שלי לא רוצה שאני אתגייס ושאני צריכה לעשות שירות לאומי כי הוא דתי ואני בכלל לא דתייה הוא קצת הומופוב ואין לנו את אותם דעות בכלל (והוא הבן אדם שאני הכי מסתדרת איתו )
ואח שלי הגדול הוא 27 ויש לו הפרעה נפשית אני לא צוחקת באמת יש לו הפרעה נפשית והוא מסרב לטפל בה הוא נטפל אליי כל הזמן ובגלל שאי אפשר לסגור את הדלת שלי עד הסוף אז הוא כל הזמן נכנס אליי לחדר
אני לא יכולה יותר אני צריכה קצת שקט אבל ההורים שלי לא מרשים לי ללכת לישון אצל חברים או להסתובב עד מאוחר אני צריכה קצת חופש וכשאני חוזרת מאוחר מבית ספר הם גם לא מאמינים לי שהייתי בבית ספר(אני לומדת בבית ספר בינעירוני )
אני לא יודעת איך אני אצא משם אבל זה כל מה שאני רוצה לעשות