אחריי שנה שלא הרגשתי שום רגשות, פתאום זה בבא לי בבום, והיא לא רוצה, לוותר?

Mister_Big_T בן 25 | כתב את השאלה ב-17/08/19 בשעה 11:00

אז ככה אני בן 25 עם תואר מהנדס (לא משנה במה ) בכל מקרה . הכרתי מישהי מהמוסד לימודים שבו אני מלמד (לא מהמחלקה שלי ) ויצאנו לכמה דייטים . היינו בערך 5 דייטים מדהימים . שבו היא נפתחה בפניי ואני ניפתחתי בפניה (יש לציין שהיא בת 22 ) . היא ספירה לי שהאקס שלה (שהיה איתה במשך 5 שנים בגד בה ) ופשוט סיפרה לי בעיניים דומעות כמה רע היא הרגישה . כמובן שכמו כל גבר נורמלי חיבקתי אותה ועטפתי אותה בחיבוק דב . מאז עבר עוד כמה דייטים מדהימים של צחוקים,נשיקות וכן הלאה . באמת הרגשתי שסוף סוף מצאתי מישהי מדהימה שאני רוצה שתהייה חברה שלי ואפילו אישתי בעתיד . בדייט האחרון שלנו היא סיפרה לי שמתברר שהאקס שלה לא בגד בה פעם אחת אלה כל הזמן שהם היו ביחד .(החברים שלה נזכרו לספר לה את זה אחריי הדייט הרביעי שלנו ) בכל מקרה היא פרצה בבכי מטורף ושוב חיבקתי אותה ואמרתי "עכשיו את איתי ,הוא בהיסטוריה כבר ,והכל יהיה בסדר כשאת איתי " . בכל מקרה הלכנו לרכב והרגשתי שהנה היא נפתחה אליי ,סיפרה את הדבר הכי נורא שעבר עליה ומפה נסתדר והיה לנו רק זוגיות טובה . אז זהו שטעיתי, יום אחריי היא פתאום נהייתה ממש אדישה ,יומיים אחריי בקושי ענתה לי בוטסאפ. ואז אחריי 3 ימים רשמה לי הודעה שבה היא רושמת בקצרה " אני עדיין תקוע בהיסטוריה שלי ,ואני לא מוכנה לקשר חדש כרגע , אני מקווה שאתה לא נעלב כי אתה בנאדם מדהים " אז בתגובה רשמתי לה "אני מבין לחלוטין ,אתה בנאדם טוב מידי ומגיע לך הטוב ביותר , אומנם כרגע אנחנו לא ביחד אבל אני לא מוכן לוותר עלייך,ואין בעיה שנהייה ידידים כרגע ,ואני כמובן אצא עם אחרות אבל שתדעי שאת יכולה להגיד לי 100 פעמים לא ,מספיק לי כן אחד שלך " . והיא כמובן רשמה שהתגובה שלי לא מובנת מאליו והיא שמחה שהיא פגשה אותי ובלה בלה . אז ניסיתי שוב לדבר איתה כמה פעמים בוטסאפ והיא פשוט עושה טובה שהיא עונה בכלל . כמובן שלא אמרתי כלום ואז לפני יומיים נפגשנו בחוג ריקודים שאני והיא הולכים וראיתי שהיא ממש עושה לי טובה שהיא מביאה לי חיבוק ,ממש מתחמקת ממני . ובכנות אני די ניפגעתי מההיתנהגות הילדותיתי הזאת. האם יש טעם בכלל לנסות לכבוש את ליבה ? (כי למשל האקסית שלי הייתה ידידה ובכל זאת הפכתי להיות חבר שלה ) . אבל ההבדל הוא שהאקסית הייתה זורמת לשיחות כשהיינו רק ידידים אבל היא לא , אבל מצד שני האקסית לא אמרה לי שהיא מחבבת אותי אחריי הדייט השלישי ואז אחריי הדייט החמישי מנתקת קשר כמעט לחלוטין . מה לעשות ? לנסות לכבוש את ליבה למרות החוסר רצון שלה לדבר איתי אפילו ? ההסבר היחידי שלי שהיא פשוט מתביישת מכל הסיטואציה המוזרה הזאת (כי היה לה רק חבר אחד והוא היתברר כחרא של בנאדם ... ) עצות ? . וגם רציתי לרשום לה ט"ו באב שמח (ולהזכיר לה שאני עדיין חי ,ולא שכחתי אותה ) או שמיותר ולצאת לה מהוריד ?

האם שווה לנסות לכבוש את ליבה?

חד משמעית כן,אמרה שהיא מחבבת אותך, אבל כרגע היא בטראומה ...

לא , תפרוש ותחפש מישהי אחרת ...

תנסה לכבוש את ליבה ובמקביל תיצא עם אחרות מה הבעיה ?