חייבת עזרה, לא מעוניין או סתם משחקי אגו?

פרח בת 16 | כתבה את השאלה ב-17/08/19 בשעה 14:55

היי , אני בת 16 , חייבת שתקראו ותעזרו לי בדחיפות ....
אוקיי אז לפני כמה ימים יצאתי עם חברות שלי למסיבה שעה נסיעה מהבית היה ממש כיף והכל זרם . ראיתי מישהו שממש מצא חן בעיני שנראה ממש טוב וחמוד ואזרתי אומץ ואמרתי לחבר שלו שהוא מוצא חן בעיני ואז הוא כאילו שידך וקרה מצב שרקדנו אני והוא שנינו ... היה לי כל כך כיף באמת לא יצא לנו לדבר כל כך הרבה אבל זה באמת פעם ראשונה בחיים שלי שמישהו שבאמת נדלקתי עליו פתאום בסיטואציה שאנחנו רוקדים ביחד ... הוא שאל אותי מאיפה אני ואמרתי לו והוא חייך , אחרי כמה זמן הוא ביקש ממני את הטלפון שלי ונתתי לו ואפילו גם עשיתי לעצמי עוקב מהאינסטגרם שלו ( כדי גם שאני אראה במי מדובר כי לא שאלתי אותו כל כך הרבה שאלות ) . התרגשתי בטירוף.
חזרתי הביתה וכשהתעוררתי בבוקר ראיתי שהוא כתב לי הודעה באינסטגרם ( מסתבר שאת ההודעה הוא כתב לי ישר אחרי המסיבה פשוט לא ראיתי כנראה!! ) שהיה לו ממש כיף איתי והוא שמח שפגש אותי ואם קיים סיכוי שניפגש , כתבתי לו גם שהיה לי ממש כיף ושאלתי אותו מאיפה הוא והוא אמר שהוא גר במרכז הארץ ( ואני מהצפון , שעה נסיעה ) ובתכלס לא כזה היה לי אכפת המשכנו לדבר גם הראתי לו בהודעות שזה לא כזה חשוב לי המרחק והכל ... ואז הוא שאל אותי אם אני אהיה באזור בשבוע הקרוב כתבתי לו שאני לא , אחרי כמה זמן ראיתי שהוא לא עונה אז כתבתי לו שאפשר שאני אבוא עם חברה למרכז והוא יבוא עם חבר שלו ואז נפגש ונעשה משהו והוא כתב לי שזה רעיון מצוין ...
לא רציתי לכתוב לו כלום אחרי זה כי רציתי שהוא גם ייזום ואני לא ארדוף אחריו יותר מידי כדי שאני לא אקרין נואשות .. ובכל מקרה הצעתי לו אני לבוא לאזור שלו למרות שאני בכלל חושבת שהוא היה צריך לבוא לעיר שלי , בכל זאת ..
הוא כבר יומיים לא עונה לי ואני באמת משתגעתת!! לא הבנתי אם הוא בכלל רוצה שנפגש או שהוא לא עונה לי כי הוא רוצה שאני אכתוב ... אני באמת לא יודעת מה לעשות כי אני כל כך רוצה שזה יילך הוא נראה הכי חמוד שיש לא סטוציונר או משהו ...
וזה פעם ראשונה שמישהו שבאמת מוצא חן בעיני כותב לי הודעה או מתחיל איתי .
לכתוב לו הודעה או לחכות עוד???? או שבכלל לוותר על הקשר הזה ??
כל כך נהנתי והוא ממש ממש ממש מוצא חן בעיני ולא בא לי לוותר ....
ממש אשמח אם תענו ותעזרו לי כי אני הכי חסרת נסיון ואני חייבת עזרה .
תודה מראש

מה לעשות???

לחכות יומיים הוא יכתוב לך...

לכתוב לו הודעה

לוותר , זה לא ילך