עוברת עיר... שוב, איך מספרים לאבא?

אחת שחוששת בת 16 | כתבה את השאלה ב-17/08/19 בשעה 14:48

ההורים שלי גרושים ועברתי כבר כמה ערים בחיים שלי , לא כל כך כיף לי בעיר שאני נמצאת עכשיו ורציתי לחזור לעיר שגרתי בה פעם, במקרה החודש גם חברה טובה שלי עברה אליה וכשהייתי אצלה נזכרתי איזה כיף זה לגור שם ושלא הקשבתי שכולם אמרו לי שאצטער על זה .
אני עדיין מנסה לשכנע את אמא שלי ,זה יחסית מצליח לי אבל החלק הקשה זה להגיד את זה לאבא שלי שגר בעיר אחרת שהיא הרבה יותר מרוחקת מהעיר שאני רוצה לעבור אליה.
בפעמים הקודמות שעברנו הוא לא הכי תמך בזה והפעם אני צריכה לנהל מולו את השיחה על זה כי זה רצון שלי ולא של אמא שלי,
כדי שכל המעבר הזה באמת יקרה צריך את האישור שלו כי זה מעל 40 קילומטרים.
חייבת עזרה אמיתי באיך לספר לו על זה בצורה הטובה ביותר.
תודה לעונים❤

חושבים שאצליח?

ברור!

תלוי מה תגידי לו..

סורי אבל לא