סובלת מדיסקלוקוליה (קושי במתמטיקה וחישובים), מפחדת לעבוד על קופה, איך אתגבר?

אנונימית בת 27 | כתבה את השאלה ב-16/08/19 בשעה 18:23

אני סדטודנטית עם יתרת לימודים של שנה, רוב העבודות הן חנויות , ובעברי התנסתי בעבודה והיו לי טעויות בקופה ונכנסתי ללחץ, אני לא יודעת איך לפרוץ את המחסום הזה!!!!!

אני בלי עבודה כבר כשנה,
אני מאוד חכמה ואפילו סיימתי תואר ראשון במדעי החברה,
אבל אני סובלת מבעיות קשב וריכוז, וזה מוריד לי את הביטחון לחפש עבודה..
אני פוחדת להקלע למצבים שאני יאבד את עצמי..
אני לא טובה במצבי לחץ אני בורחת מהסיטואציה..

טיפים?
אולי לעבוד על זה עם איש מקצוע?
אני ממש אובדת עצות.

בנוסף אני לא נוהגת , ובעלי כל הזמן חופר לי על זה , זה מפריע גם לי אבל אין לי ביטחון לעלות על הכביש על אף הרישיון..

אני נשמעת חסרת ביטחון אבל כשרואים אותי אני ממש לא כזאת,
ההיפך מרושם ראשוני חושבים שאני לא רואה אף אחד ממטר..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"