לבת הזוג קשה להגיד לי שהיא אוהבת אותי. הגיוני שזה יפריע לי?

סתם שמוק בן 25 | כתב את השאלה ב-14/08/19 בשעה 22:14

אני ובת הזוג שלי ביחד כבר חצי שנה,
אכפת לי ממנה מאוד, אני דואג לה והיא חשובה לי.
היא אחד הדברים היותר חיוביים שיש לי עכשיו בחיים.
מכל בנות הזוג שהיו לי עד כה, הפתיחות המינית שלי איתה, היא בהחלט משהו מיוחד.
אנחנו שוכבים ממש הרבה, בעיקר סקס יבש.

היא בנאדם דאגן, אוהב, אכפתי, היא טובת לב בקטע אחר.. והיא גם ממש יפה.
שלשום אחרי ששכבנו, זרקתי לה "אני אוהב אותך..."
הייתה שתיקה כזאת מביכה, ואז היא ישר החליפה נושא, וכאילו הרגשתי שאמרתי משהו לא בסדר.
אין לי עדיין ספק בזה שהיא מרגישה אליי דברים
היא תמיד נוהגת להחמיא לי על איך שאני נראה, קוראת לי בשמות חיבה רוב הזמן.
תמיד אומרת שאני חשוב לה.
מביעה אהבה בעיקר במגע.
אבל מה הבעיה להגיד "אני אוהבת אותך.."?
במהלך הסקס ניסיתי להבין זאת, אבל היא אמרה משהו כמו... "אני רוצה להיות איתך, ואתה רוצה להיות איתי...זהו. מה הבעיה?"

או בקיצור - למה אנחנו חייבים להגיד אחד לשנייה "אני אוהב/ת אותך?
זו בעצם הייתה הכוונה שלה.
לא יודע.. מרגיש לי קצת מוזר הקטע הזה שלה. אבל אני לא רוצה שהיא תרגיש שהיא חייבת לומר לי שהיא אוהבת אותי
אנחנו כן זוג רציני, אפילו כבר פגשנו את ההורים אחד של השני. למקרה שמישהו תהה.
אז למה זה מפריע לי העניין הזה?

למה לדעתכם היא ככה?

ביישנית /יש לה איזשהו מחסום רגשי

לא רואה אותך בקטע רציני