ללמד אוריגמי בהרצאה ביום המאה זה רעיון טוב?

מלשבית בת 16 | כתבה את השאלה ב-13/08/19 בשעה 13:53

היי אז יש לי בקרוב יום המאה ,הנתונים שלי בצו ראשון היו די ממוצעים לצערי קבא-53 ודפר 60 ולכן אני מנסה להוציא ביום המאה ציונים טובים כדי לקבל שיבוץ טוב.
והבנתי שאני צריכה לערוך שתי הרצאות אחת שאני שאני יכולה להתכונן אליה לבד כלומר לתרגל בבית ואחת שאני צריכה להעביר חומר חדש לקבוצה שהם נותנים לי שם. אז חשבתי לערוך את ההרצאה שלי על אוריגמי ובהרצאה עצמה לספר על מה זה ושזה אחד מהתחביבים שלי ואחר כך ללמד את הקבוצה שלי ולעשות ביחד איתה אוריגמי אחד שאני יודעת לעשות וכך להפעיל את הקבוצה . חשוב לי לא לעשות על נושא שעוד בנות בקבוצה יכולות לעשות עליו כמו ספורט וריקוד ואז שפחות יתעניינו בהרצאה שלי אבל השאלה שלי זה האם יתנו לי להביא דפים מהבית לפעילות ואולי טושים להפעלה והאם זה נושא בסדר להרצאה ? .

אוריגמי ליום המאה ?

כן מגניב

לא, עדיף משהו אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"