אבא שלי מכה ומאיים כל החיים שלי. לא יכול יותר!

בן בן 19 | כתב את השאלה ב-06/08/19 בשעה 13:55

אני בן 19 ואני ילד מוכה.
אבא שלי כל היום נמצא בבית, שותה ומאיים.
שאנע נמצא בבסיס הוא מתקשר אליי לטלפון ומקלל אותי (טמבל, שמן מסריח, הומו, בן זונה), כשאני אומר לו שאני אוכל הוא אומר לי שמן מסריח, הלוואי שתיחנק שתמות.

אני חושב על התאבדויות ועל כל שאני רוצה למות כמעט כל יום וניסיתי כמה פעמים אבל אף פעם לא הצלחתי לקחת את הצעד האחרון.

כל פעם שאני עושה משהו שלא מוצע חן בעיניו הוא משתגע, כשהייתי בן 16 ולא רציתי להתקשר לאמא שלי מהטלפון שלי, הוא השתגע הרביץ לי ושנעלתי את עצמי בחדר שלי, הוא שבר את החלון בניסיון להכות אותי.

אני לא מסוגל יותר. כל יום אני מגיע הביתה ואין לי כוח לעשות כלום, אני מנסה לעצור את הדמעות אבל לא יכול.
אמא שלי מנסה לעזור לי איתו אבל כם היא מפחדת ממנו.

תעזרו לי בבקשה! מה עליי לעשות? אני רוצה להתלונן עליו ולצאת מהחיים הנוראיים האלה ולא מסוגל! אני לא מצליח לאזור את האומץ להתלונן עליו ואני כבר אובד עצות...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"