העלאה בשכר לעובד אחר על פני, זה נראה לכם הגיוני?

TBUBHNH בת 27 | כתבה את השאלה ב-04/08/19 בשעה 13:16

אני עובדת בתפקיד ניהולי גבוה מתעסקת באנדמינסטרציה , הזמנות , עובדים , מספרים , כספים ובאמת שכמעט הכל.
יש עובד גם בתפקיד ניהול אבל לפחות ממני.
(גם עובד פחות טוב ממני,וגם שמאז שקיבל את הקידום הוא מרשה לעצמו יותר מידי פעמים להקל על עצמו ולהגיד "אני מנהל אני לא עושה את זה" ולהפיל על אחד העובדים)
אותו עובד הוא מבוגר ממני לפחות בעשר שנים , הוא איש משפחה יש לו ארבעה ילדים קטנים וקצת בעיות כספיות בבית.
לפני משהו כמו עשרה חודשים הוא קיבל העלאה למשכורת ב2 שקלים , אני נשארתי באותו שכר.
כחלק מהתפקיד שלי אני גם מעבירה להנהלה את כל הבקשות להעלאות שהמנהל שלי מבקש לעובדים ככה שאני יודעת מי מקבל מה ומתי.
עכשיו הוא קיבל העלאה של עוד שקל למשכורת ובשבילי אחרי עשרה חודשים הוא ביקש העלאה של גם שקל. אמרתי לו שאני לא צריכה והוא הכריח אותי להגיש את הבקשה
באמת שאם זה המצב לא אכפת לי ממני שלא יעלה לי בכלל. שיעלה לעובדים הצעירים במקום לי.

זה נראה לכם הגיוני? אני שנתיים עובדת שם ובחיים לא ביקשתי העלאה וגם עכשיו לא
אז בגלל שלי אין צורך בסיסי , לא נשואה לא עם ילדים ועוד גרה עם ההורים אז זה לגיטימי לקדם כספית עובד אחר על פני?
עכשיו זה לא אומר לי כלום שניים שלושה שקלים לפה או לפה , אבל במצטבר או עוד כמה שנים זה כן יהיה משהו קריטי!

** אני יודעת שזה לא בא ממקום שהוא לא מעריך אותי. כי אני יודעת שכן
הוא לא מפסיק לחלק לי מחמאות או לספר לכל ההנהלה עלי.
גם מי שלא מכיר אותי - מכיר אותי ויודע איך אני עובדת ומה עושה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"