לא בטוחה אם בחרתי בתואר שאני אתחבר אליו, מה דעתכם?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-31/07/19 בשעה 16:52

היי,
אני הולכת להתחיל ללמוד באוניברסיטה תואר דו חוגי בכלכלה וסטטיסטיקה. האמת שלא היה לי מושג מה ללמוד והרבה זמן חשבתי על ראיית חשבון אבל בסוף החלטתי שזה כנראה ישעמם אותי.
עשיתי ייעוץ מקצועי והמליצו לי ללמוד כלכלה, ראיית חשבון, ניהול מערכות מידע ודברים בסגנון.
בסוף החלטתי ללמוד כלכלה ולהוסיף לזה גם סטטיסטיקה כדי לפתוח יותר דלתות בעתיד. אני מפחדת שאני אשתעמם בתואר ושאני לא אתחבר לכלכלה כי בחיים לא חשבתי שאני אלמד את זה. אני גם מפחדת שהתואר בסטטיסטיקה יהיה לי קשה מדי כי עשיתי 4 יחידות במתמטיקה בתיכון (עם 97) ואף פעם לא אהבתי מתמטיקה יותר מדי, אבל מצד שני אני גם לא אוהבת מאמרים ארוכים ואת הצד ההומני יותר מאשר מתמטיקה.
חשבתי שאם אני לא אתחבר אני אלך ללמוד במכללה הנדסת תעשייה וניהול כי התנאי קבלה באוניברסיטאות גבוהים מדי, אבל גם בתואר הזה לומדים הרבה מתמטיקה ובנוסף לזה גם פיזיקה ברמה גבוהה. כשהייתי בתיכון הייתי בטוחה שאני באמת אלך ללמוד הנדסה ועכשיו כשאני פתאום הולכת לכלכלה וסטטיסטיקה אני מרגישה שזה לא באמת קשור אליי ושאני טועה בבחירה שלי.
מה עדיף לדעתכם ללמוד?
ובאופן כללי, תואר במכללה בהנדסה קל יותר מבחינת הרמה במתמטיקה ופיזיקה מאשר באוניברסיטה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"