מפחדת שאולי אמא שלה קיללה אותי

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-22/04/14 בשעה 18:38

אני יודעת שזה נשמע דפוק ומוזר אבל עדיין זה מטריד אותי.
בילדותי הייתי "מלכת הכיתה", הייתה ילדה אחת שהשפלתי אותה ועשיתי לה חרם.
מאז ביקשתי סליחה ואני והיא בסדר גמור עכשיו.
אמא שלה שנאה אותי מאז ומתמיד והייתה מסוכסכת 100 אחוז מהזמן עם אמא שלי, היא כל הזמן לכלכה עליי לבית ספר ורבה עם אמא שלי.
ואני יכולה להבין גם למה, ואני לא מאשימה אותה, אני פגעתי בדבר הכי יקר לה.
לפני יומיים שמעתי שאמא שלה נפטרה מסרטן, הרגשתי נורא, למרות שאף פעם לא אהבתי אותה והיא לא אותי.
חברה שלי סיפרה לי שעכשיו היא יכולה לעשות לי דברים רעים ושהיא רוח עכשיו והיא חרטטה כל מיני דברים מלחיצים.
בקיצור, קצת נבהלתי והיום גם אחותי שברה את הרגל ולא יכולתי שלא לקשר בין הדברים.
אני בלחץ שהיא קיללה אותי ואת המשפחה שלי או משהו ושבאמת היא תעשה לי דברים רעים.
זה נשמע מטומטם אני יודעת, אבל מה הסיכוי שזה באמת נכון?