דייט נחמד אבל ביזארי - קרה לכם? מה לחשוב עליו?

מבולבלת בת 27 | כתבה את השאלה ב-26/07/19 בשעה 17:11

אז ככה , יצאתי לדייט עם בחור נחמד מאתר של דתיים. תמונה כללית עליו - דמיינו מישהו שנראה טוב אבל מגושם וממש ביישן וחסר ביטחון. היה לנו חיבור טוב
והוא סיפר במה הוא עובד על המשפחה וכ'ו ועל זה שבחורות לא רצו להמשיך איתו כי הוא לא עשה צבא,אין רישיון, אין תואר ועוד כאלה וכאלה. אולי יש כאלה שיפסלו מוזמנות לכתוב לי למה וכ'ו כי גם חברות שלי היו קצת נגד ואמרו שהוא חסר שאיפות..אבל אותי חינכו שאם הבן אדם טוב ויש על מה לדבר - אין להיכנס לקטנות וזה אבל כן, יש בי מלחמה פנימית לגביו כי היו רגעים קצת מוזרים איתו..אולי אתחיל מההתחלה - נפגשנו באיזור המרכז בתחילת השבוע. היה חיבור מהיר וצחוקים והוא שילם עלי והכל אבל הוא גם נפתח ממש מהר וגם שאל כל מיני דברים על הניסיון שלי והיה לי קצת מוזר לענות על זה .. כאילו מביך. אין לי ניסיון בכלל. החלקתי את זה כמו עצם בגרון ועניתי שאני בתולה והכל .טוב,עברנו הלאה. הדייט עבר ונגמר והוא שלח לי הודעה שהוא נהנה ושישמח שניפגש למחרת . אמרתי שאני לא יכולה (באמת לא יכולתי) אבל גם שאלתי את עצמי- למה להיפגש יום למחרת? בדרך כלל נותנים יום הפסקה כזה , לא? אני ממש מנסה לצאת מהשבלוניות ו"מה מקובל" אבל לפעמים זה משפיע ואני גם טיפוס שנבהל כשעפים עלי , זה מצד אחד מחמיא לי ומצד שני מוזר לי כי למה שמישהו יעוף עלי? זה גורם לי, באופן לא רציונלי , לחוש שעובדים עלי איכשהו.. ושבסוף אני אפגע כי הוא יעלם או יגלה בהמשך משהו שידחה אותו ואז הוא יעלם.. מנגנון של הגנה מפגיעה כנראה. בגלל הצורך שלי בספייס ובמקום לקבוע ליומיים אח"כ הסכמנו על שבוע לאחר מכן. והוא כל הזמן שולח לי הודעות גם עכשיו וזה עוד יותר מלחיץ.. בכל אופן, היו לנו נושאים משותפים אבל היו גם רגעים מוזרים קצת שאני מנתחת יותר מדי כמו נגיד שיש פעמים שבהם הוא מגמגם או פתאום שותק הרבה זמן כשאני במצב של -"חכי ,הוא הולך להגיד משהו.." . אם הוא לא היה יוצר קשר כל כך הרבה פעמים אחרי הדייט הייתי יותר רגועה , מתכווננת על איך להתמודד עם זה ולקבל אותו כמו שהוא אבל זה כל הזמן שם בשיחות שלנו ושזה לא שאני יכולה להגיד לו בקוצר רוח- למה אתה לא מדבר? לפני רגע צחקנו אז מה קרה פתאום? בנוסף לזה, הוא דומה לי מאוד דווקא בעניינים הכי רגישים שלי (שאני מעדיפה לא לחשוף כאן) שדווקא בנוגע אליהם רציתי מישהו יותר יציב ואולי מלא ביטחון. אני חושבת שמה שגורם ללחץ הוא הרצון שלי להחליט כבר אם אני בעניין או לא ואני שונאת את זה שאני עדיין מתלבטת כי מצד אחד הוא אוצר ומצד שני הוא מלחיץ וגם אחרי שדיברתי איתו על זה שאני צריכה ספייס זה לא כל כך עזר .. תודה לכל מי שקרא עד עכשיו . אשמח אם תכתבו לי עצות או ביקורות או סתם משהו מהניסיון שלכם. לסיום , אציין שהוא נראה ממש טוב וזה גם גורם לי לתהות מה בכלל הוא עושה עם מישהי כמוני ואיך הוא הגיע למצב הזה מראש , שהוא מתלהב ממני? אולי בחורות ברחו ממנו בגלל כל מה שציינתי?