מפחד להשמין במקום להעלות מסה ואני לא מסוגל עם זה, מה לעשות?

אנונימי בן 19 | כתב את השאלה ב-24/07/19 בשעה 14:51

שלום לכולם, אני אקרא לעצמי א' מהסיבה שאני לא רוצה לחשוף את השם שלי.
בכל מקרה ניגש לעניין.
בתור ילד שרוב הילדות וגם וגיל ההתבגרות היה שמן (לא אגיד שמנמן. כי הייתי יותר מזה..) במשקל של כ־125 קילו ירדתי למשקל של 71 עליתי ל74 ומשם מסה ל78.. אני פשוט מפחד להכנס שוב פעם למסה. אני מפחד להשמין פשוט ואני לא מסוגל עם זה. יש לי קצת עודף עור בבטן אבל אני פשוט לא מסוגל עם זה. יש לי קצת חברים שמעירים לי על זה שאני רזה והכל וכו'.. התחלתי לאחרונה גם לראות קוביות והכל. לאט לאט.. רואים לי גם את הצלעות והכל. בקיצור אני באמת דיי רזה אם הגעתי למצב כזה. הבנתי שאני צריך מסה אבל אני פשוט נורא מפחד מזה שאעלה בשומן. אני יודע שזה לא אומר שאעלה רק בשומן אלא גם בשריר וכולי אבל פשוט אני מאוד מפוחד מלראות את המספרים במשקל עולים... האם למישהו פה יש עצה או כל דבר אחר? תודה לכם:)

מה הייתם עושים?

תלך על מסה. אם אתה רוצה לפתח מסת שריר לך על זה.

תשאר בחיטוב, עדיף לך. בשביל מה כל הצרות שוב על הראש?!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"