חיים על סירה ולטייל בעולם - איזה עבודה תתאים?

כריסטינה בת 20 | כתבה את השאלה ב-20/07/19 בשעה 11:21

מאז שהייתי ילדה קטנה היו לי שתי חלומות מרכזיים שהתנגשו אחד עם השני במשך השנים. הראשון הוא לקנות סירה במקום בית ולטייל בעולם. חיי נוודות, חיי מסעות, למצות ולראות כל דבר שאוכל בזמן הקצר שיש לי. החלום השני הוא חיי מחקר. חיי אקדמיה, תמיד הייתי מסוקרנת, ובכן, בכל דבר. תמיד רציתי לדעת איך דברים עובדים ולמה הם עובדים בצורה שהם עובדים. הנושא האהוב עלי הוא פיזיקה עם תת נושאים כמו קוסמולוגיה ואסטרונומיה, חקר הכוכבים, חקר הבלתי נודע, כמו בזמנו חוקרי היבשות. הייתי רוצה לתת את החיים שלי למחקר, אם זה בפיזיקה או ביולוגיה או כימיה. הייתי רוצה להשתמש בראש שלי ככלי ולעזור לקדם את האנושות, למצוא משהו חדש.
הבעיה היא שאני לא יודעת איך לשלב חיי נדידה וחיי חוקרת, לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. אשמח מאוד לכל מידע בנושא.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"