פרידה מבן זוג, איך להמשיך הלאה?

רומי בת 32 | כתבה את השאלה ב-19/07/19 בשעה 12:34

היי , אני רומי ופניתי לכאן כי אני אובדת עצות , התקופה שאני עוברת כרגע גמרה אותי . פניתי לכמה ערוצים : התייעצתי עם חברות , קאוצ׳ר , הולכת להרצאות ועושה ספורט אבל עדיין מרגישה שאני לא מצליחה להתגבר על זה. לפני חודש אני והחבר שלי נפרדנו , אני יכולה להגיד שהייתי במספר מערכות יחסים , והוא האהבה הכי גדולה שהייתה לי . היינו שנה וחצי ביחד . בחצי השנה הראשונה הכל היה מושלם , היינו כל יום ביחד , הוא עובד לידי אז נפגשנו מלא , הייתה אהבה מטורפת , היינו בחול ביחד , הסקס היה מצויין והשיחות , אבל לפני חצי שנה הרגשתי שמשהו השתנה בו , הוא נהיה יותר מרוחק , הצעתי לו לפגוש את ההורים והוא לא ממש זרם , תמיד המציא תירוץ כזה או אחר למה לא עכשיו, התחיל לריב איתי מלא על כל דבר קטן , על מילה שלא נראית לו שאמרתי בהודעות כמו ״ אתה לא מבין אותי״ היה מתפוצץ על זה והתחיל ריב של יומיים שלמים , אם זה שלא נפגשנו יותר מכמה ימים, בהתחלה הרגשתי רע עם עצמי וניסיתי לשנות את
הדברים שמפריעים לו , אבל אני הרגשתי שכל יומיים הוא מתפוצץ על משהו אחר . לפני חודשיים וחצי החליט שנוסע לחול לבקר את המשפחה ורק שהיה שם אמר לי ברגע האחרון רוצה לבוא ליומיים , חשוב לי להגיד שרציתי אבל זה היה בהתראה ממש קצרה הוא נעלב ולא דיבר איתי כל הזמן שהיה בחול, עד שחזר . מאוד נפגעתי מזה כי כתבתי לו הודעה אחרונה והוא לא ענה . שחזר שוב יצר קשר ושוב התחלנו לריב על כל דבר קטן , זה הגיע לרמה של קללות מהצד שלו , התחיל להגיד לי שאני רעה , וחולה נפשית וזקוקה לטיפול , או אמר לי ״לכי תזדייני״ , חסם אותי בטלפון ולמחרת היה חוזר לענות , חשוב לי להגיד שאני לא קיללתי אותו אף פעם וזה גרם לי לטראומה , אולי אמרתי מילים לא לעניין כמו ״ אתה לא מבין״ , ״לא מכיל״ אבל לא קיללתי רק הייתי בוכה ימים שלמים איך הוא הפך להיות כזה בן אדם שמקלל אותי!???הרגשתי שהקשר מידרדר כל יומיים ריבי גיהנום, בכי , געגועים , נפגשים הכל נשכח וחוזר חלילה , אני מרגישה שהוא כל פעם חיפש מה לא בסדר אצלי על קטנות והתחיל לריב על שטויות , שניסיתי לכבות לא היה מוכן להרפות, וכאילו כל פעם היה מאשים אותי בכל ריב ועד שאני לא מתנצלת אין בכלל על מה לדבר . בגלל שאני כל כך התאהבתי בו כל פעם חזרתי והייתי משפילה את עצמי שולחת הודעה , שניפגש כי אני לא רואה את החיים שלי בלעדיו , מצד שני איך אני יכולה להמשיך ברכבת הרים הזו, זה מרגיש לי שאף פעם לא אהיה מספיק טובה בשבילו והוא נשאר איתי עד שימצא משהו אחר . אין הרגשה יותר כואבת מזו . אני גם אמרתי לו שאני אוהבת אותו והוא לא אמר . הריב האחרון היה כל כך קשה שהיה נראה כאילו הוא עשה הכל בשביל לגרום לי להרגיש כמה שאני אשמה בהכל וזרק עליי את הפרידה שאני יזמתי אותה שאמרתי לו ״ אם אתה בוחר לריב שיהיה לך רק טוב״ אחרי שהוא רב איתי על זה שאמרתי לו שאני לא יכולה לצאת לנופש כרגע ואני מזלזלת בלוז שלו. כרגיל אני מרגישה רע , כאילו אני אשמה בפרידה , ואני כל כך אוהבת אותו , אבל אני מרגישה שהוא לא אוהב אותי בחזרה כי אמר שהוא לא רוצה להיות איתי אחרי שדיברתי אליו ככה ושלחתי אותו לעזאזל כלומר שאמרתי לו ש״שיהיה לך רק טוב״, עבר זמן מה והוא לא יצר קשר , זה נגמר בזה שאמרנו ״לילה טוב״, לדעתי גם יש לו מישהי אחרת , וכל הריב הזה היה סתם תירוץ בשביל להיפרד . החזקתי את עצמי לא לשלוח הודעה , ואני רוצה לדבר איתו , אני לא יודעת אם זה המעשה הנכון , ואם יש בכלל טעם !??? אני מאוהבת בו אבל מרגישה שאין לנו עתיד , הכל בא רק מהצד שלי , מה לעשות?