במסלול אניגמה - מחשבים במודיעין בצבא, דין אישה כדין גבר?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/07/19 בשעה 13:19

קיבלתי הודעה שעברתי את הראיון לאניגמה בצבא ושנשאר רק את התחקיר הבטחוני.
אני עם הרבה מוטיבציה לשרת במסלול של מחשבים בצבא, ולצערי 8200 לא הלך(אבל ציפיתי לזה כי אין לי ידע במחשבים מעבר לבית הספר-10 יחידות).
הקטע הוא שאני מתכננת לגשת לטכניון וללמוד מדעי המחשב מוקדם ככל האפשר, והבנתי שלאניגמה צריך לחתום שנה קבע. עם שנה אחת בנוסף אין לי בעיה, השאלה היא האם אני אצטרך לחתום דין אישה כדין גבר ובכך להוסיף לעצמי עוד שנה בנוסף-כלומר שנתיים. במיונים למודיעין הראשונים נראה לי אמרו משהו על זה, ובאניגמה בראיון ששאלתי הבוחנים לא ממש שמעו על זה. מישהו יודע אם חייב לחתום דין אישה כדין גבר במסלול הזה? ואם כן הייתם ניגשים במקומי?

האם יש דין אישה כדין גבר במודיעין במסלול אניגמה?(כלומר יתווספו לי שנתיים לשירות)

כן

לא

לא יודע/ת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"