מתחם הייעוץ של לוינסקי

יש סיכוי להריון בלי חדירה וגמירה?

וייס בן 23 | כתב את השאלה ב-16/07/19 בשעה 15:49

היי אני והחברה שלי עשינו יחסי מין ללא חדירה ביום הביוץ והיא עדיין בתולה לפני סקס נכנסתי לשירותים והשתנתי .. היא מצצה את איבר שלי היינו ערומים לגמרי והיה חיכוך בין האיבר שלי באיבר שלה אבל אין חדירה אני לא שמתי לב אם יש טיפות אהבה ישבה עלי מלמעלה ועל האיבר שלי ובעוד שבוע עשינו אותו דבר גם בלי חדירה ולא גמרתי בכלל .. המחזור שלה באיחור 5 ימים ואין סימני התקרבות מחזור כמו כאבי בטן וכן.. אבל היא כל הזמן מרגישה עייפה ורוצה לנוח ולישון ויש נפיחות בפנים שלה ועניים והרבה שלפחיות בפנים .. מה הסיכוי שהיא בהריון ??

עדכון מוייס, שואל השאלה 2019-07-18 12:47:22

אני אומר את זה כי ראתי הרבה שאלות והרבה אמרו שיש סיכוי מטיפות אהבה אם חדרו .. אני שפשפתי הפין לאיברה אבל ראשו לא נכנס ישירות לחור (אין חדירה חלקית) איברה היה רטוב מאוד כי היה ביום הביוץ אני פוחד אם התערבבו טיפות אהבה עם נוזלי הנרתיק כי איברי היה גם רטוב בגללה .. היא באיחור שבוע ולא רוצה לעשות בדיקה ביתית
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"