לוותר על חופשה עם חברים עקב מוות במשפחה?

דני בן 22 | כתב את השאלה ב-11/07/19 בשעה 18:00

אהלן, בלי יותר מדי פרטים קרוב משפחה שיקר לי מאוד נפטר ושבוע הבא יש לי חופשה קצרה שסגרתי עם מספר חברים מלא זמן מראש, וזאת חופשה מאוד חשובה מבחנתי ומבחינת החברים.

העניין הוא שאני בחור שמתגבר יחסית מהר על מקרי אובדן, וקשה לי מאוד רק בשבוע הראש, על פי איך שאני מכיר אותי מבחינת מצב רוח לא אשפיע על החברים לרעה ולא על עצמי, כמובן שלא איהיה בשיא שלי מבחינת שמחה אבל גם לא אבכה כמו שאני בוכה בימים אלו...

השאלה שלי היא מה אחרים יחשבו שאחרי שבוע של מוות במשפחה אני נוסע להנות בחופשה? מצד אחד באלי מאוד, גם כדי לא לדפוק את החברים וגם כי אמי בעצמי רוצה את החופש הזה חיכיתי לחופשה הזאת מלא זמן ואני רק חושב שהיא תעשה לי טוב.
מצד שני אני מפחד מדעה של אנשים שיחשבו עלי דברים לא טובים שאחרי שבוע של מוות טרגי אני טס לי להנות ולא מכבד, כי על פי המסורץ צריכים להיות באבל 30 יום..

לדעתכם לוותר על החופשה או לטוס?

לטוס או לוותר?

לטוס

לוותר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"