חושבת שאני נמשכת לשותפה שלי... אוף, מה לעשות?

איזה נשנש בן 25 | כתב את השאלה ב-11/07/19 בשעה 09:16

היי לכם, אני גרה בדירת שותפים בצפון תל אביב.
עד לפני חודש גרנו שם - אני, חברה טובה שלי, ועוד שותף.
כשחברה שלי עזבה, נכנסה במקומה שותפה אחרת.
בהתחלה ראיתי בה ליטרלי ממלאת מקום של החברה שלי, אבל לאחרונה צצו לי רגשות אחרים...
שאלוהים אין לי מושג מאיפה הם באו ולמה.

היא בחורה קודם כל יפהייפיה, מושכת.
כשאנחנו יוצאות יחד לפאבים ומסיבות, מבין כל הגברים שיש מסביבי, אני פשוט לא מצליחה להסיר את העיניים דווקא ממנה.
לפעמים אני מתמלאת רגשות כשאני רואה אותה לדוגמה בבגד ים, או כשאנחנו מתרפקות אחת על השנייה.
נהיינו כבר קרוב לבסטיות.

נקודת השיא שהרגשתי הייתה כשלפני שבוע, יצאנו יחד לצימר בסופ"ש, ביחד עם השותף שלנו בדירה ועוד שני חברים שלו.
היא לא הפסיקה לפלרטט עם אחד מהם, וזה עשה לי רע מהצד. ברמה שזה הרס לי חצי מהשהות שם.
כמובן שלא הראיתי את זה.
ניסיתי פעם בעדינות לספר לה על מה שאני חושבת שאני מרגישה אליה( לא ממש עשיתי מזה וידוי של ממש, או אמרתי את זה בצורה ישירה)
להפתעתי זה הצחיק אותה מאוד, היא נתנה לי כל מיני סיבות ללמה זה לא מה שאני חושבת, ואיך אני אראה שזה תכף יעבור לי.

מאז אני מנסה נואשות להתרחק ממנה, אבל זה חסר סיכוי. היא פאקינג לא מבינה רמזים.
אני מנסה לצאת בלעדיה, אבל היא תמיד מתעקשת להצטרף.
אני אומרת לה שזה דייט, והיא רוצה להפוך את זה לדאבל דייט ולהביא איתה עוד מישהו.

עוד לפני שהיא הגיעה, יצאתי עם מלא בחורים.
עכשיו, לא רק שלא בא לי
אלא שאני צריכה לראות אותה יוצאת עם גברים עוד בתדירות יותר גבוהה ממה שאני הייתי יוצאת.
זה עושה לי דיכאון.
אין לי גם עם מי לדבר על זה, חשבתי לדבר על זה עם השותף שלי בקטע של קצת לפרוק את הלב, אבל נראה לי הוא סתם יצחק עליי...
*אסק פיפל בבקשה תעלו את השאלה הזאת, אל תפספסו.. *

עדכון מאיזה נשנש, שואל השאלה 2019-07-11 09:26:44

התבלבלתי כשרשמתי את המין שלי.. לא משנה, כנראה כבר הבנתם שזה בטעות.
שמור עדכון

נמאס לי להרגיש ככה. מה לעשות?

יעבור לך, סביר להניח שהיא גם לא בעניין שלך

תנסי לדבר איתה על זה שוב וברצינות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "