לא מסוגל להתמודד עם רעשים בעבודה, האם אני אדם רע?

רון בן 30 | כתב את השאלה ב-10/07/19 בשעה 12:05

אני עובד בעבודה כזו שאני בא לבתים של אנשים למשך שלוש שעות ועובד שם לא משנה במה, לא רוצה שמישהו יזהה אותי.
מאוד קשה לי עם רעש. ואני מבקש שבזמן שאני עובד שם לא יהיהו לידי הילדים של המשפחה. אישית זה עושה לי רע כל הצרחות והצעקטת והשובבות בין הילדים שאיכשהו כל כמה דקות זה נגמר בבכי. אין לי סבלנות לזה. מישהו אמר לי שזה לא נורמלי וגרם לי להרגיש ממש רע עם עצמי שאני וילדים זה לא הולך ביחד. וכל כך נעלבתי שהתחלתי לחשוב למה אני נעלב? אולי אני נעלב כי הוא צודק ואולי אני באמת לא אוהב ילדים? אני מודה שכמה פעמים הייתי צריך לשמור על ילדים בשביל כסף ורק דאגתי שיהיהו מרוצים, לא יבכו ושלא יקרה שום דבר עד שההורים מגיעים, כלומר שלא יפלו, יפצעו או משהו כזה שההורים לא יחשבו שזה ממני. הייתי מאוד אחראי ועשיתי עבודה טובה אבל עמוק בתוכי הסתכלתי כל רגע על השעה. אני הולך לומר דבר מזעזע אז תחזיקו חזק. אני חושב שאם לא הייתי אדם דתי והייתי חס וחלילה עובד עם ילדים בגן הייתי יכול בקלות לעשות את המעשים שגננות מתעללות עשו. אני לא אדם עם הרבה סבלנות בכלל לבני אדם ואפילו לעצמי אבל ילדים גומרים את הסבלנות מהר מאוד. כל הזמן בוכים על כל דבר. אמא שלי הייתה גננת מטפלת בתינוקות וילדים צעירים והייתה סבלנית מאוד וטובה עם ילדים אבל בכל זאת כל הזמן מישהו בכה ולפעמים כמה כי הם מצטרפים לחגיגה. ככה זה תינוקות ופעוטות. אחד מושך לשני בשיער, אחד סתם מעצמו נפל, אחד קיבל מכה, אחד עייף ובוכה עכשיו מכל דבר, אחד רוצה תשומת לב וצורח ובוכה. תמיד יש קול של בכי וזה רגיל במיוחד כשיש הרבה ילדים. ומי שלא יודע שלא יגיב. מכיוון שאני בטבעי אדם שקט מפלס החרדה והעצבים עולה לי במהירות עם כל בכי ואני משתגע. גם עם ילדים גדולים יותר שרצים בבית ורבים ונותנים מכות אחד לשני אני מתחרפן. אני בן יחיד ולא גדלתי ברעש כזה וזה עושה לי רע וכמו שאמרתי אם הייתי עובד בגנון ולא הייתי אדם דתי שמפחד מבורא העולם הייתי גם מתעלל בילדים. בגלל שאני מאוד מודע לרגשות שלי אני לא עובד עם ילדים, לא מפחד עליהם כי כמו שכתבתי כבר בורא עולם מונע ממני להוציא עצבים עליהם אלא בשביל עצמי שלא להתחרפן. מה יהיה כשיהיהו לי ילדים.. אני לא יודע. איפה אמצא את השקט שלי. האם חס וחלילה אצעק כל הזמן לשקט? האם אברח כל הזמן מהבית להיות עם עצמי? הרי רבע שעה עם ילדים ואני כבר מתחרפן. מה יהיה איתי. האם התשובות שלכם היו שונות אם הייתי אשה? האם לדעתכם אני מפלצת? האם לדעתכם אני אדם רע?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"