מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

איך אפשר להתגבר על חוסר ניסיון חברתי,זוגי ומיני עצום?

שם בדוי מאוד בן 26 | כתב את השאלה ב-09/07/19 בשעה 09:10

אני גבר בן 26 הכי בתול שיש, גם מעולם לא התנשקתי. אני יודע שבתוליות זה מיתוס ולא יותר, אבל אין הגדרה טובה יותר בחברה שלנו לחוסר ניסיון ברמת אינטימיות כזו. בכל מקרה, הסיבתיות פה חשובה - אני לא בתול מרצון (זה חסר לי מאוד), לא מדחייה (מאמין שיש בי היבטים מושכים) ולא מאורח חיים כלשהו (חילוני לגמרי).

פיתחתי חרדה חברתית בתיכון שהחמירה, גרמה לי לפתח דיכאון, ולכן להסתגר ולהימנע מיחסים קרובים עם אנשים בכלל, אבל עדיין להיות במסגרות שונות בלי שיבחינו בזה יותר מידי.

עכשיו שאני כבר לא סובל מדיכאון, קרוב להתגברות מלאה על החרדה ולנסות להחזיר לעצמי את החיים שכמעט ולא היו לי, אני מוצא את עצמי בבעיה.
אני ברצינות לא יודע אם יראו עליי חוסר ביטחון שעלול לרמוז על חוסר ניסיון ענק. אם הייתם במקומי, הייתם שמים את כל הקלפים על השולחן, ואם כן אז מתי? הייתם מנסים לייפות את המציאות? מתחמקים/משקרים ולא מדברים על זה?

אני אגב לא מדובר רק על חוסר הניסיון המיני, אלא גם על חוסר הניסיון הזוגי/חברתי.

תודה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"