אמא דואגת בת 51 - מה לעשות עם הבן שלי?

אמא דואגת בת 51 | כתבה את השאלה ב-07/07/19 בשעה 17:53

שלום לכולם...
יש לי שלושה בנים,אחד עם האבא והשניים האחרים איתי האמצעי והבכור..
כולם בגירים,שני הבנים הקטנים שלי כבר עם אוטו ורישיון אבל הגדול עוד לא הוציא רישיון.
כשהתגרשתי מבעלי הוא לא הביא לי כלום,אני מחזיקה את הבית לגמרי בעצמי והבן האמצעי עוזר לי לפי יכולתו אבל הבכור היחיד שלא עשה צבא והוא בן 26 כבר.
הוא עצלן אבל ילד טוב,הוא לא מחזיק עבודה,מכל מקום מפטרים אותו והוא ממהר תמיד להאשים את כולם שהם לא בסדר.
הוא מחפש אבל אני מרגישה שהוא לא מנסה מספיק,כי טוב לו שאני זו שמכבסת,מבשלת עובדת מסביב לשעון בשני עבודות.
הוא ער כל הלילה,ומתעורר בצהריים וזה כבר שנים ככה,עובד חודש מפטרים אותו ואז הוא חוזר לבטלה חצי שנה-שנה ואז עוד פעם הגלגל חוזר.
אין לו חברים,הוא כל היום בבית הוא לא יוצא כמעט בכלל כל היום במחשב..הוא יוצא לעשות כושר וחוזר,מתאמן בבית,הוא נראה טוב אבל הוא כל הזמן מסתכל על אחרים.
למה זה גבוה,למה זה עם רישיון,למה אין לי חברים ואני לא יודעת מה לעשות כבר.
הלחץ בבית הולך וגובר ואני עובדת בשני עבודות ואין לי כוח כבר אני לא צעירה.
השכירות שאני משלמת היא יקרה,אני משלמת הכל,חשמל מים והבן הבכור לא עוזר לי.
המשפחה שלי אומרת לי להעיף אותו מהבית אבל איך הוא ייסתדר לבד? אין לו חברים,הם כולם רבו איתו ....ניצלו אותו וזרקו אותו כי כשאנשים רואים שקצת קשה הם עוזבים אותך ומאז הוא בעולם שלו החליט לוותר...
חבל על כל יום בבית..כל עבודה שנותנים לו הוא לא רוצה או שמפטרים אותו..הוא חכם יש לו אנגלית טובה וחבל עליו..
אני תמיד אומרת לו שאני אעיף אותו מהבית אם הוא יימשיך להיות מובטל אבל אני לא עושה את זה..
כל היום ויכוחים בבית כי הוא לא עובד,אח שלו רוצה כבר לעזוב את הבית,קשה לי להיות המפרנסת היחידה בבית.
מה אני עושה במצב כזה???

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"