נכשלת בלימודים ופחדת מהעתיד, מה לעשות?

חסויה בת 22 | כתבה את השאלה ב-02/07/19 בשעה 17:58

היי. אני נמצאת במשבר ואני צריכה עזרה :(
אני סטודנטית ואני פשוט לא לומדת ולא ניגשת למבחנים כי אני מפחדת. תמיד כשאני מתחילה ללמוד אני לא יודעת אם בא לי דווקא את התואר הזה ואני מתחילה לחשוב מחשבות כמו: איפה אני אעבוד? איפה אני אגור? אני מפחדת לגור לבד.. אני מפחדת לא לאהוב את העבודה... מה יהיה לי בחיים.. איזה כאב ראש...
אני כבר שנה במעגל הזה ולא יודעת מה לעשות.
אני כל כך מפחדת מהעתיד ומלגור לבד ומלהיות עצמאית, אבל אני עוד יותר מפחדת מלהישאר לוזרית שגרה בבית עם ההורים בלי תואר או משמעות לחיים.
פשוט קשה לי ורע לי ואני כלואה במעגל הזה ואין לי דרך לצאת... מרגישה שהחיים הם מטלה אחת גדולה.
אין לי מושג מה לעשות. יש למישהו עצה?

מזדהים?

גם לי יש תקופות כאלו וזה עובר

לא מזדהה

כן החיים חרא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"