מה הסיכויים שהוא רואה בי יותר מסטוץ?

עדן בת 20 | כתבה את השאלה ב-02/07/19 בשעה 16:50

הכרתי בחןר בן 26..שכן שלי יותר נכון .
הוא שכן שלי כמה חןדשים ובהתחלה כל הזמן היה מדבר איתי בנחמדות,מציע להקפיץ אותי ממקום למקום,לא יחחסתי לזה חשיבות כי הוא היה נראה לי אדם נחמד בלי קשר ..לא הראתי גם עניין מצידי יותר מדי להתחבר איתו כי קודם כל אני בחןרה די ביישנית ו,תיארתי לעצמי שהוא סתם נחמד,והוא גם לא ככ הטייפקאסט שלי מבחינה חיצונית ..לא מזמן הוא השיג איכשהו את המספר שלי והתחלנו לדבר בהודעות ,ישבתי איתו בבית ועם עוד כמה חברים,ובאמת התחלתי לחשוב שאולי יכול להיות בינינו משהו ..אומנם לא הראתי את זה עדיין כי לא רציתי שיילחץ או שיירד לו אבל כן נעניתי להצעות שלו לבלות זמן ביחד ,לאכול איתו,להקפיץ אותי למקומות הוא גם דיבר ונפתח אליי וסיפר לי דברים אישיים ..אתמול בערב הייתי רעבה והוא הציעשנלך לקנות פיצה,הוא קנה והתעקש לשלם ..אכלנו אותה בבית שלי ..עכשיו זה הזמן לציין שאני לא בקטכ של סטוצים,אני ממש לא מזמן שכבתי עם גבר בפעם הראשונה והוא בכלל לא היה רציני..(סיםרתי לו את זה ברגע של פתיחןת) בקיצור אעכשהט הגענו למיטה אבל חא עשינו כלום רק ראינו טלוויזיה,התחבקנו,הוא נגע בי קצת (שאל אם זה בסדר ,אם להפסיק,אמרתי שלא) ואז הוא אמר "את לא תתבאסי עליי או משהו נכון.." המשפט הזה שגברים אומרים כדי שתביני שהם רק רוצים לשכב איתך ושלא תפתחי ציפיות . עכשיו זה לא שאני מאוהבצ בבחןר,אני בעצמי לא יודעת אם אני רואה בו אופציה לקשר ובטח שלא תכננתי לדרוש ממנו להתחייב אליי אחרי שאין הינינו ממש משהו ואפילו לא הצנשקנו.. אבל האם כשגבר אומר משפט כזה הוא מתכוון שמבחינתו אני סטוץ ותו לא? חבל לי כי כן יש בינינו חיבור וכימיה ואני אחת שקשה לה להיפתח ..אבל אם כן וזאת הכוונה שלו באופן ברור מבחינתי אין לזה מקום ...וכדאי שאבהיר לו את זה וגם לעצמי שממנו לא יצמח דבר ..
אחרי המשפט הזה אמרתי לו "לא הכל בסדר ..לא אתבאס .." אבל התרחקתי מעט ואני חוןשבת שהוא הבין שמה שאמר מעט הרחיק אותי ..לאחר מכן הייתי צריכה לישון אז הוא הלך ..שלח לי הודעת לילה טוב ..שוב אני מזכירה שאנחנו שכנים אז יכןל להיות שהכל מחןסר נעימות,והוא חושש שאם יהינ בינינו משהו זה ייצור שכנות רעה ויחסים מביכים
מה אתם חושבים?..האם יכול לצמוח מדבר כזה משהו רציני או שהמשפט שאמר מראה על כך שהוא אפילו לא בכיוון?או שאולי זה זה משפט שגברים תמיד אומרים כדי לצאת ידי חובה?
אשמח לתשובה כנה