בת 23 ובתולה - מה לעשות בהתחלה במיניות ואיך לספר לו?

אוריאן בת 23 | כתבה את השאלה ב-30/06/19 בשעה 11:40

היי
אני ממש חדשה פה ולא מרבה לפתוח נושאים אינטימיים , התלבטתי אם לכתוב והחלטתי שסה יעזור אז אשמח לראות את דעתכם.
אני תמיד הייתי מעט חרדתית, מעט ביישנית עם גברים ולא היה לי חבר מעולם- גם כי אני כנה ופתוחה ולא משחקת משחקים... בכל אופן התחלתי כבר שבוע וחצי לצאת עם בחור חמוד ואני בכנות אשמח לדעת טיפים.
קודם כל איך לספר לו שאני בתולה? אננ מפחדת שזה יגרום לו לחתוך ממני, אני לא שכבתי רק כי לא מצאתי את האדם הנכון ולא רציתי להתפשר כי ידעתי בלב שאני מספיק שווה כדי לחכות לאחד מתאים.
מצד שני, קצת לא יודעת במשחק מקדים- אשמח לטיפים איך לעשות את זה מתאים ונעים כי זה יקרה בקרוב.
( כל מה שתוכלו לתת) לא אומרת שהכל יקרה אבל אשמח לשמוע- ממש בורה בנושא
כל טיפים שיש לעם לתת לי על למשוך אותו זה יעזור ❤️

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"