האם ניתן לראות הפרעות אכילה בבדיקות דם?

אנונימית בת 26 | כתבה את השאלה ב-27/06/19 בשעה 15:42

יש תקופות שאני שומרת על משקל תקין בלי צומות או הקאות אבל
לפעמים כשאני קצת משחררת אז אני מתחילה לאכול את כל הדברים שאני אוהבת
ואז אני ישר מקיאה , כי אני פוחדת להשמין, זה יכול להיות פעמיים בשבוע
פעם ביום שאני מקיאה ,ואני ממש מפחדת שהגוף שלי נהרס וחסרים לי דברים בגוף.
אני לא יודעת איך לחזור למסלול רגיל של אכילה נכונה כי אני נורא פוחדת מהמשקל
אני מרגישה גם סוג של שליטה בזה .
מצד אחד אני רוצה להחלים ומצד שני אני פוחדת כי אני יודעת שמאוד קשה לצאת מהפרעות אכילה .
לכן אני רוצה לדעת האם אני צריכה לידע את הרופא משפחה בזה ?
והאם בבדיקות דם הוא יראה שאני מקיאה ?
תודה לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"