בת 25 רוצה ללמוד אבל לא יודעת מה ללמוד, מה אתם מציעים?

ליאורה בת 25 | כתבה את השאלה ב-27/06/19 בשעה 11:44

היי אני אותות ניגשת לבחינה הפסיכומטרית..ויש לי הרגשה טובה לגביי הציון שלי כי למדתי המון והגעתי לכל השיעורים בקורס..אני מגיל 20 מתלבטת מה ללמוד,שבין לבין טסתי לחו"ל,עבדתי תקופה 12 שעות כדי לעשות כסף אחרי השירות..אבל הבנתי שכל עבודה שאני מגיע אליה דורשת ידע או מקצוע מסויים כדי שאני אתקדם במקום..ואני מאוד רוצה להצליח בעיקר כי אני רוצה להחזיק בית משלי ולא שכירות,ועבודה מסודרת,אבל עדיין אני באמת לא יודעת איזה תחום,חשוב לציין שאני מאוד נשית כלומר מקצועות כמו הנדסה,פיזיקה,הייטק,מחשבים וכו.. משיועצים רבים שהלכתי אליהם הציעו לי,לא ממש מתחברת.
אני מרגישה שאני לא טובה מספיק ושאין לי שאיפות..שאני לא מוצאת מקצוע מתאים שאני אמצע בו עיניין ובעיקר הרגשת סיפוק שבאמת נתתי את כל כולי.
אני רוצה ללמוד תחום שאני אתרגש ללכת לעסוק בזה ושבאמת צריכים ואני באמת אתן את הכל בשביל זה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"