המנהלת מונעת ממני לרדת במשרה, מה לעשות?

לינה בת 23 | כתבה את השאלה ב-27/06/19 בשעה 19:02

היי אשמח לעצה.
אני עובדת במקום העבודה שלי בחנות ספרים כבר מעל ל3 שנים.
אני טסתי לחודשיים לאחר מכן הייתי ממש חולה ככה שלא הייתי בעבודה בערך חודשיים וחצי. שרובם היו ימי חופש וימי מחלה שניצלתי בתכלס.
בכל מקרה..המנהלת שלי (שלצערי היא גם חברה טובה שלי עוד מלפני שנהייתה מנהלת) אמרה לי שאין לחץ ואם אני רוצה אז אין בעיה שכשאחזור אהיה על 2 משמרות אפילו.
לכן החלטתי לחפש עבודה חדשה שמגבילה אותי לתת בחנות ספרים לא יותר מ2 משמרות ככה או ככה.. ואין לי מה לעשות עם זה.
בשבוע האחרון המנהלת שלי בחנות ספרים אמרה לי שאין באפשרותה לתת לי פחות מ3 משמרות למרות שאמרה שכן יכולה לפני שחזרתי.. אבל יש קצת בעיה עם העובדים לכן היא לא יכולה. וזה מקשה עלי לעמוד על שלי בגלל שהיא חברה שלי והיא נעלבת עלי וקשה לי להתנהג כאילו היא נטו המנהלת שלי.
ובכל מקרה אין לי איך לתת לה את זה בגלל העבודה השנייה ואני גם לא מעוניינת להתפטר בעצמי.
אני יודעת שהם לא יפטרו אותי כזה מהר,לכן אני לא יודעת מה לעשות. למרות שאני כן אשמח שיפטרו ולקבל פיצויים, כי 3 שנים זה לא מעט בכל זאת..
מה לעשות? ממש אשמח לעצות של איך להתנהג.. תודה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"