הכי - זבאלה מול צה"ל, מה נסגר?

מה נסגר בן 27 | כתב את השאלה ב-20/06/19 בשעה 21:47

אני לא מבין.
התכנית של הכיזבאלה זה בבת אחת לשגר אלפי טילים לישראל, גם למקומות הכי "אסטרטגיים".
מול זה צה"ל פועל כמו דוגמנית עדינה "אה, נשלח מטוס לכאן, רק שלא ייפגעו בטעות כמה "חפים מפשע", "אוקיי, נירה קצת לפה, אבל זהירות ממגרש הכדורגל", "אה, עכשיו אולי נירה ארטילריה, אבל *זהירות* כן, לא יותר מדי...", "עכשיו נשלח מילואים לכבוש כפר, וכן כנראה שייפצעו וימותו כמה, אבל אין מה לעשות, לשטח מרחוק זה אוי-אוי" וכו'.
מה נסגר?
למה שגם אנחנו לא פשוט נירה בבת אחת אלפי טילים חזרה ללבנון, בלי להעלות את כל חיל האויר לשמיים ובלי כל המודיעין, חי"ר וכל שאר תכניות צה"ל המפורטות.
אפשר לסיים את ה"מלחמה" תוך מספר שעות.
ודי עם החרטא הזאת של המוסר, לא שווה להפצע ולמות בשביל מוסר-בלאי שמי קבע בכלל שזה המוסר (אני אפצע ואמות כדי שבטעות אולי לא יקרה משהו לאזרחי האוייב - זה לא מוסר, זה מזוכיזם).

למה נלחמים בצורה סקסית מול הכיזבאלה במקום להשתמש באותו מטבע נגדם

אחי אתה צודק לגמרי! הלוואי והיית ראש הממשלה והרמטכ"ל

יש סיבות באמת הגיוניות ונכונות (רצוי להסביר בתגובה)

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"