לא מבינה למה דווקא אני נולדתי להורים כאלו?

dana111 בת 17 | כתבה את השאלה ב-20/06/19 בשעה 15:18

היי לכולם! מה הולך?! :)
האמת שאני כותבת את הפוסט הזה די בשביל לפרוק...
רציתי לספר קצת על מה שעובר עליי בחיים... נולדתי למשפחה קצת... בוא נגיד ככה... לא מאה אחוז חח.
אני כרגע בת 17. ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת 6. אח שלי (היחיד) היה יותר גדול ממני ולכן הוא לקח קשה את הגירושים... ההורים לא הסתדרו כי אבא שלי חזר בתשובה באמצע הנישואים ואימא שלי פחות אהבה. קרו המון תסבוכות וקצרים ביניהם ואבא שלי החל לפתח מחלה נפשית (סכיזופרניה) שנמשכת עד היום. אחי ואני היינו יותר קשורים לאבא אז היה קשה לקבל זאת. ועוד אבא שלי די נסגר עם עצמו כי הוא פשוט לא יכל להיות איתנו בגלל מצבו הנפשי (למרות שגם 5 דקות מאיתנו). אימא שלי גם עברה תהליך בנישואים. היא התחתנה עם אבא כשהייתה בת 19 ולכן לא חוותה את חיי הנעורים החופשיים מספיק ולאחר הגירושים היא פתאום התחילה לטפח את עצמה מאוד. בנישואים היא הייתה מסורה לגידולנו בלבד ולאחר הגירושים היא החלה ללכת לחדר כושר כמעט כל יום, לצבוע את שיערה, להתלבש כמו מישהי בת 16, להתאפר וכו'. כיום היא בערך בת 40 והיא יוצאת למועדונים המון וחוזרת שיכורה לבית. ביני ולאימא יש המון קצרים, אני לעולם לא אשכח את זה שהיא מין "נטשה" אותנו רגשית לאחר הגירושים. היא בקושי הייתה בבית, העדיפה את חיי הזוהר והחברים והזניחה אותנו, וזו הסיבה שכיום אח שלי גדל להיות מין "עבריין" שמשוטט ברחוב... בדיוק מהסיבה שאח שלי היה צריך עזרה אז אבל זה לא עניין אותה. עניין אותה יותר עצמה, ואיך היא נראית. עוד סיבה לקצר, היא העובדה שאנחנו שונות מאוד! היא יוצאת המון ושותה המון, מבחינתה יופי וכסף זה הכל. היא תעשה הכל בשביל כסף. כסף זה מה שמניע אותה כיום. מה שממלא אותה זה לקנות כל פעם זוג נעליים אחרות ולצאת למועדונים. אני די שונה ממנה... אני ילדה שממש משקיעה בלימודים ואני ממש לא בעלת אופי מוחצן כמו שלה...
אני לעולם לא אתחבר אליה... גדלתי כל השנים בידיעה שאימא שלי משתמשת במראה שלה והולכת עם גברים בשביל כסף. מצידה למכור את עצמה לגבר עשיר שרק יקנה לה נעליים ובגדים כל היום, וזה נכון מבחינתה. קשה מאוד לחיות לצד אימא כזאת...
אז בואו נראה מה היה לנו עד כה: אימא מופקרת שעסוקה אך ורק בעצמה, אבא שחי בעולם משלו כי יש לו מחלה נפשית, האח מסתובב ברחוב והוא לא גר איתנו יותר כי הוא ואימא רבו...
במהלך חיי אף פעם לא הרגשתי שאני בתוך משפחה מאוחדת... המשפחה שלי מפורקת. ההורים גרושים, האימא והאח לא בקשר ושונאים זה את זה, אני ואימא... בוא נגיד שאי אפשר לקרוא לנו אימא ובת כי אני לא סובלת אותה...
הבדידות במשפחה והקשיים הנלווים שחוויתי בילדות הם אלו שנותנים לי את הדרייב להשקיע כיום בשביל העתיד שלי, ובשביל שאקים משפחה שונה לגמרי משלי. קשה מאוד לחיות ככה, אבל, נו אתם יודעים... יש מקרים יותר גרועים... :)
תודה רבה רבה למי שקרא את החפירות שלי חחח!!