שכבתי עם אשתי לשעבר ושנינו בזוגיות אחרת, איך ממשיכים?

איתי בן 37 | כתב את השאלה ב-16/06/19 בשעה 22:02

לא לפרסם את זה באף מקום בבקשה.

אני ואשתי לשעבר פירקנו את החבילה לפני שנה וחצי + 3 ילדים
לא התגרשנו באופן רשמי כי לקח זמן עד שהגענו להסדר מבחינת משמרות על הילדים אבל חיינו בנפרד ובזמן הזה גם אני וגם היא המשכנו הלאה והכרנו אנשים אחרים.היא בזוגיות שנה ואני שנה וחצי(הכרתי אותה חודש אחרי הפרידה)
ביום חמישי התכנסנו עם העו"ד כדי לחתום על ההסכם. ראיתי שהיה לה מאוד קשה וגם אני נשברתי מבפנים, אבל לבסוף חתמנו . אחרי שעורכי הדין הלכו אני והיא נשארנו בבית,היא הלכה לשירותים ושיצאה משם הייתה עם עיניים אדומות מבכי והצעתי לה להישאר לקפה קצת להתאושש מההלם שגם אני וגם היא היינו בו. לא יכולנו להישאר אדישים למה שקרה ופשוט התנשקנו ועשינו אהבה-בכוונה אני קורא לזה ככה כי כל הרגש שהיה בנינו התפרץ ולא יכולנו וכנראה גם לא רצינו לעצור.לא רק שזה הסקס היה הכי טוב שהיה לנו כזוג ולי בחיים,הרגשתי את הפרפרים בבטן כמו פעם.
שסיימנו בקושי דיברנו וכל אחד הלך לדרכו אבל לא הצלחתי לישון כ"כ ושקמתי למחרת הרגשתי שאני חייב אותה שוב. בגלל שכל אחד מאיתנו גר עם הבן זוג קבעתי לנו מלון ללילה,שמתי את הילדים אצל אמא שלי ולבת זוג תירצתי שנסעתי לחבר בצפון.לא ידעתי ולא חשבתי יותר מדי, הדבר היחיד שידעתי זה שאני רוצה להיות איתה. נסענו למלון וזה היה הסוף שבוע הכי טוב שהיה לי, אני לא יודע איך זה הגיוני אבל אנחנו מאוהבים כמו ילדים אפילו יותר משהכרנו שהיינו צעירים יותר.

אני מרגיש מאוד רע עם עצמי על הבגידה זה לא מגיע לאף אחד מהצדדים אבל אני מבקש שתשתדלו לא לשפוט .לא בגדתי באף בת זוג שלי גם לפני שהייתי נשוי אבל הפעם זה היה חזק ממני, בכל זאת זו האמא של הילדים שלי ומי שהייתה אהבת חיי
גם אני וגם הבת זוג שלי יודעת שאין לי אליה את אותו הרגש שיש לאשתי וזה התחיל מריבאונד ואפשר להגיד שהשלמתי עם זה, הייתי בטוח שנתגרש. אבל מאז מה שקרה אני לא מפסיק לחשוב שנפרדנו בגלל שלא רצינו להתאמץ ונכנענו לשגרה במקום לעבוד ולתקן .ויתרנו על זוגיות של 12 שנים מהר מדי
לא יודע איך להמשיך מכאן

עדכון מאיתי, שואל השאלה 2019-06-17 10:53:23

תודה לכל מי שטרח והגיב כיף לקבל כזה פרגון ואהבת חינם :)
ראיתי שלא אמרתי למה נפרדנו אז הסיבה היא שבחרנו לא להתאמץ. אני הייתי שקוע בעבודה מה שגרם לי לקחת אותה כמובן מאליו ולא משנה כמה היא ביקשה התנהגתי כמו אפס ולא התייחסתי ונוצר הריחוק והכל התחיל להתדרדר . שהחלטתי כן לעבוד היא כבר לא הייתה שם וביקשה להתגרש. בגלל זה כבר אחרי חודש הכרתי את הבת זוג הנוכחית, ריבאונד כדי לשכוח שהבית התפרק בגללי
לכל מי שתהה זה אמיתי, הלוואי שזה לא כי עברנו לא מעט סבל בדרך אבל כנראה היינו צריכים את הסטירה הזאת כדי להתעורר.
ניקח את זה לאט עם הרבה סבלנות אבל אין ספק שזה הדבר הנכון .. בית ואהבה כזו לא עוזבים
שמור עדכון

לחזור לאשתי?

כן

לא