אני חושבת שאני מתחילה לחבב את ידיד שלי, מה לעשות?

בובה מזכוכית בת 15 | כתבה את השאלה ב-16/06/19 בשעה 14:17

היי..אני כותבת את זה ואני מרגישה אני טובעת בים של רגשות..למה תמיד לי זה צריך לקרות? זה יושב עליי כל כך הרבה זמן חשבתי שאם אני אתנגד זה יעבור..
אני חושבת שאני מתחילה לפתח רגשות לידיד טוב שלי ואמי לא יודעת אם זה הדדי..לא נראלי..אני כל כך מבולבלת..אז ככה אני מכירה אותו המון המון זמן ואנחנו בסוג של חבורה מאוחדת ממש כמו אחים ובשנה האחרונה זה פשוט..פשוט קרה..התחלתי להרגיש..התחלתי לראות ולהבין מה נמצא מול עיניי
בהתחלה חשבתי שזה יעבור..וזה לא.. כבר הרבה זמן אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש..כל חיבוק כל מגע מצמרר אותי..ושהוא מסתכל לי בעיניים..עוד מעט אנחנו (כל החבורה) נוסעים ואני מפחדת..אני לא מבינה אותו לפעמים אני לא יודעת אם זה רמזים או צירופי מקרים..אני מבולבלת ואני לא רוצה לדבר איתו או עם מישהו מהחבורה כי זה יהרוס הכל והחברות שלי איתו חשובה כל כך! אני סובלת..אהל..אני לא רוצה לאבד אותו.