בגדתי - האם שמו לי סם במשקה?

ג׳סיקה בת 41 | כתבה את השאלה ב-15/06/19 בשעה 21:23

היי, נשואה פלוס 3 חיה באושר. נוסעת הרבה לחו׳׳ל מהעבודה. לפני כשבוע הייתי בלונדון עם קולגה מהעבודה רווקה. ישבנו בבר והבחור שישב לידינו בין 30 בערך מצא חן בעיניה מאוד. שתינו בקבוק יין (אני רגילה לשתות) ודיברנו עם הבחור שהציע שנלך לסיבוב מועדונים. חבר שלו הגיע לאסוף אותנו , רציתי לחזור למלון כי כבר הייתי עיפה וחברתי התעקשה שאהיה איתה לפחות בבר הראדון שהם לוקחים אותנו אליו. הגענו לאחלה בר , אחד הטובים שראיתי בחיי. שתיתי עוד כוס יין , רקדנו קצת ואז הרגשתי עיפות והלכתי לשבת בצד. לאחר 5-7 דקות חברתי הגיעה , אמרתי לה שאני גיורה מעיפות ולוקחת מונית למלון. שני הבחורים לא היו בסביבה. יצאתי מהבר , הזמנתי מונית ואיך שנכנסתי פנימה הבחור מהבר הראשון קפץ פנימה ואמר ככה הולכים בלי להגיד שלום ? הייתי בהלם ושאלתי אותו מה הוא עושה ואיפה חברתי ...הוא אמר לי אל תדאגי היא הסתדרה עם החבר שלי. אמר שהוא מלווה אותי למלון ויחזור אחר כך לבר. באמצע הנסיעה פתאום הוא תופס אותי מנשק אותי ואני מרגישה כאילו אני לא בשליטה אבל זה גם היה נעים לי. שאלתי אותו מה הוא עושה וסיפרתי שאני נשואה , השתיק אותי ורק נישק אותי. מודה שהיה לי נעים , הרגשה אחרת ....כאילו זו לא אני ....מצד שני לא התנגדתי בתוקפנות אבל הרגשתי שכאילו אני מסתכלת מהצד על הסיטואציה. התמזמזנו קצת וירדתי במלון בלי שהסכמתי שיירד איתי ....מאז ועד היום מרגישה שאני חיה , זה גם עורר אותי מינית ממש, הגעתי הביתה וישר התנפלתי על בעלי
כל ההרגשה הזו מוזרה לי ולכן מנסה להבין עם התשוקה לבחור הצעיר גרמה לזה , האלכוהול (שאני די רגילה לשתות ואף פעם זה לא קרה לי) או שיש סם כזה ששמים וגורם לך להתעוררות אבל ללא תחושה שאונסים אותי ....תודה רבה