איך לדעת אם הוא חושב עליי?

אושר בת 24 | כתבה את השאלה ב-15/06/19 בשעה 09:18

נפרדנו לפני חודש וחצי אחרי ארבעה חודשים של זוגיות
סיימנו את הקשר בידיעה ששנינו אוהבים אחד את השני
בהתחלה היינו בקשר יומיומי ובסוף התרחקנו
ואז אחרי חודש בערך רבנו על משהו שעשיתי והוא החליט שמבחינתו חציתי קו אדום והוא לא סומך עליי יותר ולא יהיה מסוגל או ירצה לדבר איתי מעבר למה קורה ושיחות רגילות
את כל זה אני מקבלת אני יודעת על כל מיני דברים שהוא עבר וכמה שאני לא מסכימה עם ההחלטה שלו וגם עם הדעה שלו על המעשה שעשיתי אני מקבלת את זה בלב שלם
נפרדנו בטוב ובגלל זה היה חשוב לי שגם אם ננתק קשר זה לא יהיה בכעס ונתתי לו קצת להירגע ולפני יומיים התקשרתי אליו לסכם את הכל
הוא מדבר ומתנהג כאילו כבר שכח ממני לגמרי וכאילו הוא כבר לא חושב עליי בכלל וגם אמר את זה במילים אחרות
הייתה לי לפני זוגיות של שנתיים וחצי אבל הם נפרדו שנה וחצי לפני שבכלל הכרנו
הם נשארו ידידים, לא טובים אבל בקשר מידי פעם
הוא תמיד אמר לי שאין לו שום רגש רומנטי אליה ואני גם יודעת שלפני שהוא נפרד ממנה הוא כבר לא אהב אותה
אבל אני מרגישה כל הזמן שבגלל הזמן שהוא היה איתי הוא לא תופס ממני חלק בחיים שלו כמו שהוא תופס אותה וגם זה מבאס אותי כי היה לנו חיבור שונה וגם המשפחה שלו התחברה אליי מהר יותר מאשר אליה וגם הוא אמר ואומר לי תמיד שלקשר איתי הוא נכנס בראש אחר וחיפש דברים אחרים ממה שרצה כשהיה ילד
ואני באמת לא יודעת כבר אם הוא אהב אותי בכלל ואם באמת הוא לא חושב אליי
ואני לא יודעת למה אבל אני נורא רוצה לדעת אם באמת אני לא עולה לו לראש בכלל ולא אכפת לו ממני יותר