מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי מחזור לא סדיר, מה לעשות?

נופר בת 30 | כתבה את השאלה ב-13/06/19 בשעה 15:20

אז ככה, מאז גיל 13 יש לי מחזור לא סדיר
ראיתי דימום ראשון וקצר בגיל 13 ומאז המחזור לא הופיע הרבה מאודדדדד זמןןןןןן אולי שנה שנתיים ואז שוב הופיע והיה מגיח בהפתעות ונעלם ככה כל הזמן... הייתי יכולה לשבת עם חברות או משפחה ופתאום להרגיש שיורד לי דם ככה בלי תזמון ואז נגיד במשך חצי שנה לא היה דימום בכלל , 8 חודשים , שנה וגם יותר אפילו .... ואז שוב מופיע .. בקיצור , בלגאן קצת ...
כשהלכתי להיבדק אצל רופאה בגיל 23 היא אמרה שבדיקות הדם שלי יצאו תקינות ושההסבר היחד הוא שהמחזור לא סדיר והציעה שאקח גלולות . התחלתי לקחת גלולות לסדר את המחזור והפסקתי עם זה אחרי שנה בערך ושוב המחזור השתבש לי ....
לאחר מכן התחלתי לקחת שוב גלולות ( כי זה שיגע אותי וגם מרוב פחד עשיתי בדיקה לרחם שלי והכל והרופאה אמרה שהכל תקין ) בערך בגיל 26, 27 עד לפני 3 חודשים קצת לפני גיל 30 הפסקתי לגמרי לקחת גלולות כי פחדתי מאוד שבעתיד כשאתחתן זה יעשה לי בעיות עם הבאת ילדים לעולם ..
ועכשיו , ... אני כבר שלושה חודשים בלי מחזור ! ובאלי למות! אני פוחדת שזה ישפיע על ילדים בעתיד .... אני פשוט בוכה ..... אני רוצה משפחה וילדים ( נ.ב אני לא מקיימת יחסי מין כבר קרוב לשלוש שנים - מחכה לאחד שלי ודי )

אשמח לקבל חוות דעת שלכם/ן אנשי ונשות מקצוע
ושלכן נשים שאולי חוו את מה שחוויתי (למרות שנראה לי שהמקרה לשי נדיר קצת)

תודה רבה ...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"