שוקלת לנשור מהתיכון, מה אתם חושבים?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-12/06/19 בשעה 17:12

היי , אני בכיתה י בת 16 כשההורים שלי התגרשו בכיתה ז קרו הרבה מאוד דברים מאז שפשוט גרמו לי להיות להיות בתוך המערכת של הלימודים (הגירושים זה נושא מאוד טראומתי עבורי )
לא קיבלתי שום תמיכה בחטיבה רק הקשו עליי שם וכשהבנתי שלא טוב לי שם עברתי בית ספר מבחירה שלי אישית עברתי בכיתה ט ובסוף ט עליתי לתיכון רגיל וכרגע אני מרגישה שאני לא מוצאת את עצמי שם ורק קשה לי הלחץ מסביב , יש לי פער עצום בחומר והנושא הריגשי מכביד עליי ומוציא אותי מריכוז וחשק ללמוד , אם באמת אפרוש השאיפה שלי היא להתחיל לעבוד וללמוד מקצוע
אני מפחדת פשוט להתחרט או שזה ישפיע על הצבא או על החיי חברה שלי כי בסך הכל מבחינה חברתית לא חסר , הציונים שלי ברצפה והחיסורים שלי כבר עברו את ה30% ... והלחץ גובר עליי , יש לי הרבה להשלים ואני לא יודעת מאיפה להתחיל
הבית ספר מודע מאוד למצב שלי וזה כבר עבר לשיחות מול המנהל , אני באמת בלחץ אטומי ולא יודעת מה לעשות
אשמח שתנסו לייעץ לי לי בשביל שאוכל להגיע להחלטה נכונה ואל תשפטו :) בסופו של דבר הבית ספר גורם לי לתסכול מאוד גדול והסיבה היחידה שאני מגיעה לשם זה החברים , תודה מראש .