לאח שלי חברה ומאז הכול השתנה, מה לעשות?

Archie2020 בן 16 | כתב את השאלה ב-10/06/19 בשעה 16:44

היי,
מאז שלאח שלי יש חברה כל הבית שלי מחורפן סביבו וסביבה, בכל המובנים.
הוא בצבא כבר שנתיים ומאז המוניטין והבטחון העצמי שלו עלו לשמיים והוא די מתנשא עליי מאז והוא ממש לא האח שהיה לי פעם.

שלא תבינו לא נכון,
אני אוהב אותו ושמח שהוא מאושר אבל מאז שהיא נכנסה לחיים שלו הוא והמשפחה שלי השתנו מהר..
לפני כמה חודשים אני הוא ואחותי היינו יוצאים לעשות דברים ביחד כל סופש פנוי כי הוא חזר מהצבא והיא מהאוניברסיטה אבל מאז שהם ביחד אנחנו כבר בקושי יוצאים לעשות כיף בחוץ, אנחנו לא רואים טלוויזיה ביחד, הוא מסתגר איתה בחדר שלו עם דלת סגורה לשעות ואני מדוכא וצריך להתמודד עם אימא שלי שמתחרפנת ועושה הכול כדי שהם יהיו מרוצים ומזניחה אותי בדרך ובמילים אחרות שמה עליי איקס ענק תוך כדי שהיא מפדחת אותו ואותה ובתכלס את כולנו.

ובלי קשר אל אימא שלי,
אנחנו הצלחנו לקבוע לעשות משהו שנדחה בגלל שהוא יצא איתה לפני שבועיים לסופש הזה,
אבל הוא ביטל לנו והעדיף ללכת איתה לאן שהיא רוצה בטענה שאין לו כוח לראות איתנו סרט ילדותי בקולנוע (אלאדין)

אז בגלל כל הדברים שקרו אני לא יודע מה לעשות,
אימא שלי כעסה עליי שאני לא מפרגן כשסיפרתי לה את מה שאני מרגיש ואני די בטוח שהוא יתחרפן כמוה.

אני ממש אשמח לעצות מכם!
תודה