בתקופת השירות הלאומי מרגישה שנכנסתי למוד של חרדות ופחדים! איך להתמודד?

מודאגת! בת 19 | כתבה את השאלה ב-06/06/19 בשעה 19:16

היי (:
אממ.. רציתי רק לשתף במשהו ולדעת אם לעוד אנשים זה קורה.. אני בחורה מן הסתם ביישנית ועדינה והמון אומרים לי לשנות את התכונה הזאת אבל אני מאוד אוהבת אותה אני חושבת שהתכונה הזו שיש בי עושה אותי נורא יחודית ומיוחדת בכל אופן יש רגעים כמו עכשיו ש.. אני שונאת את התכונה הזאת תמיד כשיש סביבי המון אנשים אני נכנסת לפאניקה אם זה בעבודה ובבית ובשירות הלאומי וזה לא נובע מחוסר ביטחון או משהו כי וואלה יש לי ביטחון עצמי ואני אוהבת את עצמי מאוד .. פשוט גם בגלל הצבא נהייתי יותר מופנמת והתחיל לי ממש התקפי חרדה. זה קורה בסביבות הבוקר ואז נעלם בהמשך היום.. איך אפשר לנסות להתמודד עם זה? אני יודעת שהכל בראש המחשבות האובססיביות הביישנות ההתקפים אבל עדיין קשה לי
(אני רוצה לומר שהצוות עוטף מחבק אני ממשיכה לשנה שנייה והם מבסוטים מימני מאוד פשוט הקטע של הביישנות לפעמים הורסת ולמרות שהיא הורסת היא חלק מימני ואני אוהבת אותה ולא רוצה לוותר עליה)
אז למה מבקשים מימני לשנות את עצמי לשנות בעצמי משהו שאני נורא נורא אוהבת ושלמה איתו..?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"