אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

איך למנוע את החתונה של אחי? חייבת להציל אותו!

מישהי בת 23 | כתבה את השאלה ב-30/05/19 בשעה 21:27

היי לכולם
יש לי אח גדול ממני ב3 שנים, יש לו בת זוג כמה זמן מה ולאחרונה הוא הציע לה נישואים
אני לא מוכנה בשום אופן שהוא יתחתן ובטח לא פה בארץ
אחי זה הדבר הכי חשוב לי בעולם והוא לא מרוויח טוב אלא שכר ממוצע אבל הוא נשמה טהורה.
אני נגד מוסד הנישואין בארץ ואני לא רוצה שהוא יפול למלכודת הרבנות..
שאם הכלה תתחרט הוא יצטרך לסבול ולשלם לה הרבה כסף כל חייו.. למישהו שמרוויח משכורת ממוצעת זה נזק כלכלי עצום וגם אם זה יקרה עוד 5 שנים עם ילדים זה עוד יותר נורא
הכלה עצמה ישראלית טיפוסית, רוצה חתונה גדולה ולהזמין את כל המיליון דודים שלה. וחתונה יקרה ושופוני. אני נגד האירועים הגדולים האלה אבל זה לא הקטע פה.. הקטע פה הוא הנישואים דרך הרבנות והנישואים בארץ...
הכל טוב ויפה עם מסיבה אבל החתונה עצמה והקידושין זה פשוט אסון!
חייבת למנוע את זה שבעוד כמה שנים לא יצא מצב שאחי ישאר בלי גרוש!
מה עושים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"