מודאגת מאחותי, היא חזרה לחבר לאחר שהיה במעצר בית מה לעשות?

זואי בת 18 | כתבה את השאלה ב-27/05/19 בשעה 14:27

לאחותי יש חבר כבר שנתיים.וקרה בינהם מקרה של אלימות (בערך)הם רבו הוא השתכר וכעס עלייה מאוד והוא כמעט עמד להרביץ לה.ואז ושמו אותו במעצר בית במשך 4 חודשים.ובזמן שהוא היה שם היא עדיין דיברה איתו.
אחרי שהוא השתחרר היא עדין חזרה אליו וזה עיצבן אותי,אז ניסיתי לומר לה מלא פעמים שתיפרד ממנו אבל היא טוענת שהיא עדיין אוהבת אותו,ועכשיו אני צריכה להעמיד פנים שאני בסדר איתו.וזה מתסכל אותי.
האם אני צריכה לא להתערב בזה או לנסות עוד פעם לשכנע אותה.

מה לעשות?

לא להתערב

לשכנע אותה עוד פעם