אנחנו עוברים דירה וקשה לי עם זה. איך להתמודד?

אנונימית בת 14 | כתבה את השאלה ב-25/05/19 בשעה 16:23

היי לכולם!
קודם כל אני אפתח ואגיד שאני ממש לא בנאדם של שינויים. אני זוכרת שהיה לי מאוד קשה כל המעבר הזה מהיסודי לחטיבה.. ולמרות שסבלתי מהתעללות ביסודי. הייתי מוכנה לתת הכל כדי להישאר..

דבר שני, אבא שלי נוסע הרבה בעינייני עבודה. והוא יהיה פחות זמן איתנו בכל הקטע הזה של המעבר דירה.. אז אני יהיה יצטרך לעזור לאמא גם נפשית(קשה לה אפילו יותר ממני) וגם פיזית- עם כל הארגזים.. בבקשה אל תתחילו לרדת על אבא שלי בתגובות שהוא לא עוזר לנו עם כל הקשיים האלה.. הוא באמת רוצה ולא יכול.. איך אני אמורה להתמודד עם זה. ראיתי את אמא שלי ממש בוכה בגלל זה. אני לא יודעת למה אנחנו עוברים אפילו. אני נקשרתי מאוד לבית שלנו ואפילו שהבטיחו לי חדר משלי, ואפילו לרהט אותו מחדש, זה ממש קשה לי ויקח לי שנים להתרגל. יש לי הרבה זיכרונות משם. ויש לי עוד בעיה קטנה. אמא שלי חוסכת כל אגורה. היא לא מסכימה לי לקנות לעצמי עיפרון!! ואני רצינית! היא ממש דואגת עכשיו לכל שקל ואפילו כסף לארוחת צהריים בקושי נותנת לי.. אשמח אם תתייחסו לשתי הבעיות האלו. חשוב לציין שאנחנו לא קונים דירה חדשה אלה משכירים. תודה למי שקרא:)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "