באיזו עיר הכי קל לעבור בה מבחן מעשי וטסט ולגמור עם זה?

עידית בת 23 | כתבה את השאלה ב-24/05/19 בשעה 17:24

היי שלום קוראים לי ליאת ואני בת 22, אני לומדת נהיגה כבר שנה וחצי ניגשתי כבר ל6 טסטים ונכשלתי למדתי בנתניה והספקתי לעבור 3 מורים. לקחתי יותר מ300 שיעורים. אני רוצה לגשת בעיר שהכי קל לעבור טסט אני נוהגת טוב ואין לי מזל בטסטים.המורה שהייתי אצלו האחרון עשיתי איתו קבלנות 4000 שיעורים ללא הגבלה ו3 טסטים, אחרי זה המורה הציע לי לעשות איתו עוד קבלנות 13000 של הפיקדון הצבאי. הוא הטריד אותי והיה נוגע בי והיה עולה אליי הבייתה ושולח לי הודעות מיניות. עוד לא שילמתי לו הוא רוצה שאני ישלם לו 3640 ואני לא יודעת מה לעשות. אמא שלי מצדיקה אותו והיא וחברה שלה משדרות לא רוצות שאני אבוא עד שאני ישלם למורה ואגמור איתו את העניין. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות.
יש לאמא שלי חברה שגרה בשדרות ואני רוצה לעבור ללמוד שם נהיגה ולצאת עם רישיון נהיגה.
אני רוצה לעשות בעיר שהכי קל לעבור בה מבחן מעשי ולגמור עם זה איזה עיר הכי קלה?? תעזרו לי בבקשה ומה עם התשלום למורה לשלם לו? לא לשלם?

עידית צירפה תמונה לשאלתה:

איזה עיר הכי קלה?

שדרות

יבנה

עוד עיר אין לי מושג

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"