בהריון ראשון אבל גיסתי נשואה שנה ולא קיבלה פרי בטן. מה לעשות?

אישה בת 29 | כתבה את השאלה ב-21/05/19 בשעה 16:36

זה קצת מורכב ומסובך
אני נשואה חצי שנה ועכשיו בהריון ראשון
אח של בעלי התחתן לפני שנתיים ואישתו לא נכנסה להריון עד עכשיו
והמצב בינינו לא משהו אנחנו בכאסח ולא מדברים בגלל מריבה מהחתונה של אח של בעלי
לכן אני מפחדת לספר למשפחה להורים של בעלי לשאר האחים שלו לדודים ושהזה יגיע לאוזניים של אח של בעלי ואישתו שהיא דיי צרת עיין ומדברת על האחיינים מהאחים השניהם וכאלה
גם ההורים של בעלי עדין לא יודעים כדי שחלילה חא יספרו לו
אני מפחדת כשהיא תגלה מעין הרע ממנה ומאמא שלה שגם קשורה לריב שלנו
מה אפשר לעשות ?

גיסתי רעה ועושה עין הרע מפחדת מעין ממנה על ההריון כי אני נקלטתי והיא עדין לא

להתחיל להסתובב עם צמיד עין הרע

לספר למשפחה ולהעמיד אותם במקום שזה לא יגיע אליהם

לא לספר לאף אחד עד חודש 5 למרטת שההורים יפגעו ממש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"