אני כל הזמן רוצה לעשן ולא עושה את זה. איך להפסיק לחשוב על זה?

גבשה בן 19 | כתב את השאלה ב-20/05/19 בשעה 13:25

שלום לכם,
אני בן 19 וחייל ביומיות
כבר איזה שנה וחצי שאני מת לנסות לעשן לפחות פעם אחת אבל מונע מעצמי לעשות את זה בשל אזהרות המרובות שיש , החברים שלי מעשנים נרגילה ולפעמים סיגריה פה ושם ולא ניסיתי פעם אחת .
אני חושש שאם אנסה אוהב את זה ואתמכר לזה מה שאני לא רוצה שיקרה כי זה לא בריא.
אייך להוציא את זה מהראש שלי? כל האזהרות רק גורמות לי ונותנות לי חשק לנסות. כל העישונים בקליפים של שירים, בסרטים, בפומבי ועם חברים מגרים אותי מאוד ,אני מרגיש שמתי שהוא אנסה לבסוף.
אשמח לעזרה, אני יודע שהכל בראש אבל לא מצליח כי מצד אחד לא בריא ומצד שני זה נראה כייף ,מהנה ומשחרר מה שאני מאוד זקוק לזה לפעמים .
תודה!!! (:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"