בן 21 ובת 15. 15.5-16 (עולה לכיתה י') האם ללכת על זה?

נאור בן 21 | כתב את השאלה ב-19/05/19 בשעה 20:50

שלום,
אז ככה..
באמת שלא תכננתי "להתאהב" בה, אבל אני פשוט לא יכול להפסיק לחשוב עליה..
אני בן 21 וחצי והיא בת 15.5-16 ויש בינינו חיבור..
מעולם לא הייתה לי חברה והיא פשוט תפסה לי את הראש והלב ואני לא יכול להפסיק לחשוב עליה..
אני שחקן כדורסל ואני מתכנן לעבור לשחק בחו"ל ככה שאני לא יודע אם זה יקרה אז האם זה יחזיק זמן..
היא מאוד בוגרת לגילה מבחינה מנטלית ומבחינת התבטאות.
התחלתי לעבוד במקום עבודה ולא תכננתי את זה והיא פשוט לא יוצאת לי מהראש.
אני אישית חושב שבפער הגילאים הוא יחסית סביר (אולי עכשיו זה נראה קצת הרבה בגלל שהיא בבית ספר ואני בן 21, אבל בחור בגיל 25 ובחורה גיל 19 וככל שהשנים עוברות לדעתי זה לא פער כל כך גדול 6 שנים)
היא גם "שולחת" לי סימנים שהיא רוצה אותי..
כל פעם היא אומרת לי שאני חתיך ושיש לי אופי טוב ואיל זה שלא הייתה לי חברה עד היום..
אז השאלה היא..
האם כדי ללכת על זה?