אחותי יוצאת עם חבר שלי וזה ממש מפריע לי. מה לעשות?

WTF בן 16 | כתב את השאלה ב-19/05/19 בשעה 17:17

אוקיי אני מאוד אוהב את אחותי אני חבריי נפש ואני מבין שהיא לא עשתה את זה עדיין לפגוע בי אבל זה מטריף אותי היא אמרה לי שהיא יוצאת אם מישהו ( היא מספרת לי דברים כי ההורים שלנו לא בבית רוב הזמן ) ואני שמחתי בשבילה כי הוא נשמעה בחור מקסים יום אחד התכוונתי לצאת לקניון ואחותי וחבר שלה הגיעו וזה היה הרגע שבו הבנתי שחבר זה חבר שלי ( טוב תאמת יותר ידיד )

עכשיו אתם בטח שואלים מה הבעיה אז הנה הבעיה

1 הוא חבר שלי וזה מציק מאוד שמישהו שאני מכיר אם אחותי
2 אני מכיר את הבן אדם והוא סוג של אני באתי לעשות רק סקס אפילו פעם דיברתי איתו על זה שיפסיק להיות כזה חרמן

קיצור לא רציתי שבן אדם כזה יהיה אם אחותי הקטנה אז ישר צעקתי עליו ועליה וסיפרתי לה הכול עליו אבל זה לא ישפיע והיא רק אמרה לי שאני חצוף
עכשיו למה אני עושה את זה כי אני דואג לה אני אוהב אותה ואני לא רוצה שאחרי סקס אחד הוא יפרד ממנה ניסיתי לדבר איתה בהיגיון ולהגיד שאני מצטער על הצעקה שלי אבל היא לא סולחת או שומעת לי
וזה בעיה היא תמימה כל כך היא לא מבינה את נקודת המבט הגברית

היא סוג של ברוגז איתי עכשיו מה לעשות אם זה אני מכיר את הבן אדם הוא זבל אמיתי
מצד שני אחותי לא מסכימה לשמוע אותי ואני דואג ואוהב אותה מכדיי לתת לזה לקרות מה לעשות בעניינים האלה

מה לעשות

לתת ל לצאת איתו אבל אני ישנא את עצמי

לגרום להם להפרד אבל אחותי תשנא אותי

פשוט תוותר היא ילדה גדולה היא תחליט בעצמה