לחבר שלי יש חברה הכי טובה והיא לא סובלת אותי, איך להסביר לו את זה?

Nan בת 16 | כתבה את השאלה ב-18/05/19 בשעה 09:50

לחבר שלי יש חברה הכי טובה כבר כמה שנים.... ולפני שהיינו ביחד ושהתחלנו לדבר באינסטגרם הבנתי שהיא מחוברת לו לאינסטגרם וקוראת את השיחות שלנו,לדעתי זה משהו אישי ופרטי ורבנו על זה ממש והריב הראשון שלנו היה בגללה.עכשיו אנחנו ביחד כבר כמעט חצי שנה ואני לא מרגישה בנוח שהוא בקשר כזה טוב איתה,ביום הולדת שלה הוא קנה לה צמיד והוא לקח אותה למסעדה בדיוק כמו ביום הולדת שלי,יש לה חבר כמעט שנתיים אבל היא לא מפסיקה עם הבדיחות האלה שהיא וחבר שלי עוד יהיו ביחד וזורקת כל מיני משפטים כאלה,ניסיתי להתחבר אליה ולהיות בסדר איתה למרות הקשר שלהם שמפריע לי מאוד אפילו שהוא אמר שהוא לוקח אותה “כאחות”אבל היא באמת לא סובלת אותי אני והוא באנו לבית שלה והיא אפילו לא אמרה לי שלום ודיברה רק איתו היא עושה לי פרצופים ואומרת לו שאני לא מנסה להתחבר אליה.דיברתי איתו על זה שהקשר שלהם מפריע לי ורציתי להיפרד,אבל מבחינתו אף אחת מהאופציות לא יכולות להיות,עוד משהו שהיינו במסעדה קלטתי שהוא מדבר איתה בסנאפצאט כבר כמה פעמים.... ואני חושבת שזה בגלל שהוא יודע שאני יכולה לראות שיחות בוואצפ ובאינסטגרם,אני לא כל כך יודעת מה לעשות אני מרגישה ממש רע עם עצמי ולא אוהבת את זה בכלל ניסיתי לדבר איתו על זה וכלום לא עוזר.

מה לעשות?

לסבול בשקט

להיפרד

לנסות שוב פעם להסתדר איתה