בת הזוג רוצה שנלך יחד לחופשה. ניסיתי להסביר שהמצב הכספי שלי לא טוב וזה מתנגש עם הלימודים, אני באמת יוצאת לא בסדר?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-15/05/19 בשעה 21:07

היי
תודה מראש לעונים , אני אשמח לעזרה :)
אני ובת הזוג שלי שנה וחצי ביחד. הכרנו עוד לפני שהיינו ביחד, מאז החטיבה. שתינו בנות 18 ובכיתה יב.
והיא רוצה שנלך לחופשה ממש, צימר בצפון ליומיים או אפילו סתם מלון במרכז. וזה לא מתאים לי כי אין לי איך לממן את זה.
אני ניסיתי לדבר איתה וכל פעם היא נעלבת ממש. ומנסה להציע אלטרנטיבה וזה עדיין לא מתאפשר לי כרגע(מבחינה כספית ולימודים). איך להסביר בלי שתעלב?
הייתי שמחה ללכת איתה אבל באמת שאין לי איך. אני מנסה להסביר שזה לא מתאפשר והיא מסיקה שאני לא רוצה (ואני כן רוצה).
אני לא עושה מספיק?
ויש לציין שאנחנו כן נפגשות הרבה בכללי.

קצת רקע:
אני באה ממשפחה ממוצעת , ההורים שלי קורעים את עצמם בעבודה כדי לממן את המחיה אותי ואת אחים שלי. ואין לי עבודה. כל הבגרויות עכשיו ומבחינה בריאותית אני לא יכולה לשלב את הלימודים עם העבודות שרב בני גילי עובדים בהם (מלצרות וכו') ואני צריכה לשמור על אחים שלי גם.
היא לעומת זאת גם באה ממשפחה עמידה++ בלשון המעטה וגם עובדת, יש לה משכורת גבוה יחסית לרב האנשים בגילנו. אני מנסה להסביר לה שלא מתאפשר לי והיא מסיקה שזה כי אני לא רוצה.