מתחם הייעוץ של לוינסקי

אני בת 14 ואני מפחדת שאני בהריון, את מי לשתף?

חוששת בת 14 בת 14 | כתבה את השאלה ב-14/05/19 בשעה 16:10

היי אני 14 ולאחרונה הרגשתי כאבים מטורפים ובחילות והרגשה שבא לי להקיא..
אוקי אז אני אספר מה קרה
קבעתי להיפגש עם ידיד טוב שלי ישבנו במקום חשוך מאוד שלא הרבה עוברים שם..
ישבנו קצת וזה ואני הייתי במחזור ויצא שלא רציתי שהוא יגע בי אבל אני רציתי בו..
והוא לא התייחס לזה שאני במחזור ובכל זאת רצה להכניס לי אצבע אז יצא שאוננתי לו עד שהוא גמר ואני זוכרת שלא היה לו איך לנגב כל כך והוא ניגב את מה שהיה לו על הרגל עם שקית ואני בטוחה ב99% שזה נגע לו ביד או באצבע בכל זאת אחרי שגמרתי לו הוא גמר לי הוא הכניס לי אצבעות וחשוב לי להגיד שזה לא היה ישר אחרי שהוא ניגב את הזרע שלו ואני מפחדת שזה היד שנגעה בזרע שלו לאחרונה יש לי תחושות נוראיות ממש מקווה שתעזרו לי ואני מפחדת שנכנסתי להריון
וחשוב לי להגיד שהמחזור שלי בדרך כלל באמת עם הרבה דימום והוא החליש לא יודעת להסביר אבל פחות יוצא קיבלתי יום לפני שכל זה קרה ואני ביום השלישי או של המחזור וזה לא אמור להיות ככה חלש ובקושי יוצא משהו בכל זאת אני לא רוצה לספר לאף אחד ואני מפחדת שנכנסתי להריון!!!!!!!
תעזרוו ליייי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"