מתחם הייעוץ של איגי

מבולבל, מה לעשות במצב הזה? לקחת את הסיכון שיגלו עליי או לוותר?

מר פיג בן 16 | כתב את השאלה ב-23/04/19 בשעה 12:39

היי אסקפיפול
אני בן 16 מרמת גן, ביסקסואל עמוק בארון לאחרונה הורדתי את האפליקציה קיק שדרכה אתה מתכתב עם אנשים באנונימיות, הכרתי מישהו מתל אביב בגילי בדיוק הטעם שלי, אני יודע שהבן אדם אמיתי, קיים ובאמת מי שהוא טוען ואני רוצה להיפגש איתו מפגש מיני, הבעיה היחידה שהוא לומד עם בן דוד שלי בשכבה ואני מפחד שאיכשהו זה יוודע לו.. אני מבקש את הייעוץ שלכם אם ללכת על זה כי כן בא לי ממש או לוותר.. ומה אומר להורים הם תמיד יודעים לאן אני הולך (מין תוכנת איתור..) יש לציין שהוא גר בצפון תל אביב לא באזורים פחות נעימים.. תודה מראש